Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Veturi-päivät

Kaikille Mielenterveyden keskusliiton ja jäsenyhdistystemme vertaisohjaajille ja -neuvojille sekä kokemusasiantuntijoille

1.10.2019, klo 12:00 - 2.10.2019, klo 14:00

Hae
KAJAANI
Missä
Hotelli Kajaani, Onnelantie 1
Ilmoittautumisaika
6.8.2019, klo 09:00 - 6.9.2019, klo 16:00
Osallistujia enintään
25
Lisätietoja antaa
Tuula Laitinen 050 383 1938, tuula.laitinen@mtkl.fi tai Tarja Tikkanen 040 450 8630, tarja.tikkanen@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Tunnistatko tunteitasi, vahvistatko voimiasi?

Koemme päivittäin erilaisia vaihtuvia tunteita, mukavia ja ikäviä. Mutta tunnistammeko aina omia tunteitamme ja tarpeitamme niiden taustalla? Entä miten pärjäämme tunteitamme kanssa?

Veturi-päivillä käsittelemme meille kaikille tärkeitä tunnetaitoja ja pohdimme omaa jaksamistamme vertaisena. Keskustellaan siitä, mitkä asiat tuovat arkeemme voimia ja miten tekisimme tunteitamme ja voimia tuovia asioita näkyväksi valokuvan keinoin.

Osallistujat pääsevät mukaan kahteen erilaiseen työpajaan:
- Tunnista tunteesi ja tarpeesi
- Voimia valokuvasta
 
Lisäksi vaihdamme keskenämme kokemuksia, ajatuksia ja ideoita. Ja totta kai myös virkistäydymme.

Kurssipäivät: 1. - 2.10.
Kellonajat: ti 12:00 - ke 14:00

Kenelle: Kaikille Mielenterveyden keskusliiton ja jäsenyhdistystemme vertaisohjaajille ja -neuvojille sekä kokemusasiantuntijoille, jotka kaipaavat tukea jaksamiseen sekä ideoita ja työvälineitä toiminnan ja itsensä kehittämiseen.
Kouluttajat: Wille Härkönen, Tuula Laitinen ja Tarja Tikkanen, Mielenterveyden keskusliitto sekä Päivi Prusti, vertaisohjaaja

Mukaan mahtuu: 25 henkilöä
Hae mukaan: 6.9. mennessä
Mistä tiedän, mahduinko mukaan: ilmoitamme sinulle 13.9. mennessä

Mitä maksaa: Osallistuminen on maksutonta ja sisältää täysihoidon. Korvaamme osallistujien matkakulut julkisella liikenteellä.
HUOM! Mikäli tarvitset majoitusta jo maanantaina, vastaat itse majoituksen varaamisesta ja majoituskuluista maanantain ja tiistain väliseltä yöltä.

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.