Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Toivon työpaja

Kaikille kadoksissa olevia voimia ja toiveikkuutta etsiville ihmisille, jotka ovat eläkkeellä, kuntoutustuella tai muuten pois työelämästä mielenterveydellisten syiden vuoksi ja joille verkossa osallistuminen tuntuu luontevalta tavalta

31.5.2021, klo 10:00 - 21.6.2021, klo 11:30

Hae
Verkko
Missä
Verkko
Ilmoittautumisaika
7.1.2021, klo 09:00 - 18.5.2021, klo 16:00
Osallistujia enintään
10
Lisätietoja antaa
Sanna Hyry 040 827 2665, sanna.hyry@mtkl.fi tai Merja Smahl 046 851 2284, merja.smahl@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Mistä lisää voimia arkeen, jos kaikki tuntuu harmaalta ja raskaalta? Löytyisikö päiviin jotain ihan uutta? Miten huomata hyvä elämässä? Voiko elämäni muuttua taas valoisammaksi?
 
Etsitään yhdessä toiveikkuutta ja valon pilkahduksia ja pohditaan, mistä löytyisi voimia arkeen. Usein on helpompi olla myötätuntoinen toisille, ja oma minä unohtuu. Tällä kertaa opetellaan myötätuntoa itseämme kohtaan: Tällä hetkellä jaksan ehkä vain tämän, mutta vointini paranee, edessäni on parempi huominen ja uusia mahdollisuuksia. Suunnitellaan yhdessä lähitulevaisuutta ja opetellaan pilkkomaan tavoitteita pieniksi, kullekin sopiviksi askeleiksi.
 
Joskus unohtuu, että emme ole ainoita, joiden mieli ei jaksa. Ryhmässä jaamme kokemuksia toisten samoja asioita kohdanneiden kanssa ja teemme erilaisia harjoituksia. Voit tulla mukaan ihan omana itsenäsi. Mukana on aina vertaisohjaaja, jolla on omakohtaista kokemusta toipumisesta ja siitä, mikä arjessa auttaa eteenpäin.
 
VERKKOKURSSI

Kurssipäivät: 31.5. / 2.6. / 4.6. ja 21.6.2021
Kellonajat: 10:00 - 11:30

Muoto: Tapaamiset tapahtuvat verkossa, Teams-alustalla
Ohjaajat: Sanna Hyry, Merja Smahl ja vertaisohjaaja, Mielenterveyden keskusliitto
Kenelle: Kaikille kadoksissa olevia voimia ja toiveikkuutta etsiville ihmisille, jotka ovat eläkkeellä, kuntoutustuella tai muuten pois työelämästä mielenterveydellisten syiden vuoksi ja joille verkossa osallistuminen tuntuu luontevalta tavalta.

Mukaan mahtuu: 10
Hae mukaan: 17.5. mennessä
Mistä tiedän, mahduinko mukaan: Kerromme sinulle viimeistään 21.5.

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.