Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Mistä avaimesta aloittaa? - Tarinateatteri

Pääkaupunkiseudulla asuva 20–30-vuotias, joka ei vielä ole löytänyt paikkaansa työelämästä tai opiskeluista ja mielenterveyden ongelmat syövät voimia. Sinulla on kuitenkin pikkiriikkinen toive siitä, että jokin olisi toisin.

17.8.2021, klo 14:00 - 9.9.2021, klo 16:00

Hae
Verkko
Missä
Verkossa / Q-teatteri
Ilmoittautumisaika
28.6.2021, klo 09:00 - 13.8.2021, klo 14:00
Osallistujia enintään
30
Lisätietoja antaa
Nina Tuittu 040 723 8682, nina.tuittu@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Tuntuuko elämä epämääräiseltä, sekavalta ja hankalalta? Vaikea tarttua mihinkään? Kaikkea on liikaa ja samaan aikaan liian vähän? Pienetkin asiat herättävät häpeän tunteita? Onko vaan huono hetki elämässä? Puretaan hahmottomia ja hankalia fiiliksiä kepein keinoin.
 
Tarinateatteri on improvisaatioteatteria, joka perustuu sinun ja muiden ryhmäläisten kertomiin ajatuksiin, tunteisiin ja tarinoihin. Lähdetään yhdessä selvittämään, minkä pitäisi muuttua, jotta voisi voida paremmin. Etsitään yhdessä keinoja vaikuttaa siihen mihin voi vaikuttaa. Jos ei muuta, niin ainakin sinulla on hetki hauskaa!
 
Tarinoita rakennetaan yhdessä Q-teatterin tarinateatteriryhmä Hyvä Kätilön kanssa. Voit osallistua vain kuuntelemalla tai katselemalla, mutta halutessasi pääset vaikuttamaan tarinan käänteisiin enemmän.
 
Tule rohkeasti mukaan etsimään avaimia omaan, parempaan vointiin! Et ole yksin, vaan muillakin on samoja ongelmia.


Paikka: Ensimmäinen tapaaminen 17.8. verkossa: Teams
Seuraavat tapaamiset: Q-teatteri, puoli-Q-näyttämö, Tunturikatu 16, Helsinki

Kurssipäivät: 17.8. / 24.8. / 31.8. / 9.9.
Kellonajat: 14:00 - 16:00
 
Ohjaajat: Jaana Taskinen sekä Tarinateatteriryhmä Hyvä Kätilö
Kenelle: Pääkaupunkiseudulla asuva 20–30-vuotias, joka ei vielä ole löytänyt paikkaansa työelämästä tai opiskeluista ja mielenterveyden ongelmat syövät voimia. Sinulla on kuitenkin pikkiriikkinen toive siitä, että jokin olisi toisin.
 
Mukaan mahtuu: 30
Hae mukaan viimeistään: 12.8.
 
Mitä maksaa: Osallistuminen on maksutonta. Matkakulut maksaa osallistuja itse.
 
Yhteistyössä kanssamme: Q-teatterin Tarinateatteri Hyvä Kätilö

Ohjeet

Huomioithan hakulomaketta täyttäessäsi, että osallistujavalinnat tehdään hakulomakkeella ilmoitettujen tietojen perusteella. Joten täytäthän hakulomakkeen huolellisesti.

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.