Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Mitä meille kahdelle kuuluu?

Pareille, jotka toivovat löytävänsä läheisyyden uudelleen ja joissa toinen tai molemmat ovat jättäneet työelämän mielenterveydellisten syiden vuoksi

1.4.2022, klo 15:00 - 3.4.2022, klo 15:00

Hae
LAUKAA
Missä
Kylpylähotelli Peurunka, Peurungantie 85
Ilmoittautumisaika
2.12.2021, klo 07:00 - 4.3.2022, klo 15:00
Osallistujia enintään
8
Lisätietoja antaa
Isko Kantoluoto 050 306 8379, isko.kantoluoto@mtkl.fi tai Merja Smahl 046 851 2284, merja.smahl@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Mihin katosi se kumppani, johon aikoinaan rakastuin?  Ja yhteiset hetket, kun juteltiin ja nautittiin toisistamme? Mitä meille matkan varrella tapahtui?
 
Puolison sairastuminen voi muuttaa parisuhdetta monella tavalla: ehkä juttelette vähemmän, kosketatte harvemmin ja etäännytte hiljalleen toisistanne.
 
Miten löytää takaisin toisen luo? Oppia ymmärtämään puolisoa, hänen sairastumistaan ja siihen liittyviä tunteita: häpeä aikaansaamattomuudesta, kiukku elämän muuttumisesta, epätoivo toipumisen hitaudesta. Mutta myös toisinpäin: miltä sairastuneen puolisosta tuntuu? Voiko omasta turhautumisesta puhua, saako suuttua? Saanko iloita ystävien seurasta ja onnistumisista töissä, jos toinen ei jaksa edes lähteä kotoa? Entä miten tukea puolisoa toipumisessa ja pitää huoli itsestä?
 
Kurssilla puramme yhdessä parisuhteen erilaisia odotuksia ja ongelmakohtia, harjoittelemme omista tunteista kertomista ja etsimme polkuja toisen luo.


Kurssipäivät: 1. - 3.4. ja 7.5.
Kellonajat: alkaa 1.4. klo 15 ja päättyy 3.4. klo 15 sekä 7.5. klo 9.00 - 16.00
  
Muoto: Kurssilla yövytään ja se sisältää täysihoidon
  
Ohjaajat: Merja Smahl, Isko Kantoluoto, Mielenterveyden keskusliitto  
Kenelle: Pareille, jotka toivovat löytävänsä läheisyyden uudelleen ja joissa toinen tai molemmat ovat jättäneet työelämän mielenterveydellisten syiden vuoksi

Mukaan mahtuu: 8 paria  
Hae mukaan: 4.3. kello 15 mennessä  
Mahduinko mukaan: Ilmoitamme sinulle 8.3.
  
Mitä maksaa: Kurssi on osallistujille maksuton ja se sisältää täysihoidon. Korvaamme osallistujille matkakulut halvimman kulkuneuvon mukaan. Omavastuu matkakuluista on 10€/suunta.

Paperisen hakulomakkeen voit postittaa osoitteeseen:
Mielenterveyden keskusliitto
Isko Kantoluoto
Malmin kauppatie 26, 4. krs
00700 Helsinki

Ohjeet

Huomioithan hakulomaketta täyttäessäsi, että osallistujavalinnat tehdään hakulomakkeella ilmoitettujen tietojen perusteella. Joten täytäthän hakulomakkeen huolellisesti.

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.