Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Syksyn Neuloosi-ryhmien esittely

Kaikille Mielenterveyden keskusliiton jäsenyhdistysten ihmisille, joita kiinnostaa kädentaidot ja neulominen sekä yhdistysten ryhmätoiminnasta vastaaville.

25.5.2022, klo 13:00 - 25.5.2022, klo 14:00

Ilmoittaudu
Verkko
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
1.4.2022, klo 07:00 - 24.5.2022, klo 10:00
Osallistujia enintään
50
Lisätietoja antaa
Jenni RIhti 040 8200 597, jenni.rihti@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Nyt on hyvä aika suunnitella syksyn toimintaa. Mielenterveyden keskusliitto avaa syksyllä kädentaitoihin kannustavan Pipo-kisan, johon kaikki on tervetulleita osallistumaan. Tämän rinnalle on suunniteltu yhdistysten omaa neulontatoimintaa eli syksyn Neuloosi-ryhmät.

Neuloosi-ryhmiin voi kaikki osallistua taidoista riippumatta. Neulo vaikka patalappu, kaulaliina tai pipo, ihan mitä vain, mikä tuntuu helpolta ja hauskalta. Voit osallistua halutessasi myös syksyn Pipo-kisaan.

Vinkki! Neuloosi-ryhmän kannattaa kokoontua keskiviikkoisin klo 13, samalla ryhmä voi osallistua syksyn Teams-Neuloosi -tilaisuuksiin.
Järjestämme syksyn aikana elokuusta lähtien kerran kuussa verkon kautta kokoontuvan Teams-Neuloosin, jossa tuemme ryhmää ja kyselemme ryhmän kuulumisia. Jaamme neulontaan liittyviä vinkkejä ja ohjeita. Yhdistykset voivat myös osallistua paikallisiin lankakeräyksiin, lankoja hyödynnetään yhdistyksen Neuloosi-ryhmässä.


Paikka: Teams
Ajankohta: 25.5.
Kellonajat: 13.00 – 14.00

Ohjaaja: Jenni Rihti
Kenelle: Kaikille Mielenterveyden keskusliiton jäsenyhdistysten ihmisille, joita kiinnostaa kädentaidot ja neulominen sekä yhdistysten ryhmätoiminnasta vastaaville. Tilaisuudessa saat tietoa Neuloosi-ryhmän perustamisesta sekä syksyn lankakeräyksistä.

Mukaan mahtuu: 50
Ilmoittaudu mukaan: 24.5. klo 10 mennessä

Varaa syksyn Teams-Neuloosit jo kalenteriisi!
Keskiviikko 24.08. klo 13: Neulonnan aloitus ja ohjeet
Keskiviikko 14.09. klo 13: Neuloosi-ryhmien kuulumiset
Keskiviikko 12.10. klo 13: Neuloosi-ryhmien kuulumiset. Vinkkejä ym. Aloitetaan mielenterveysviikon näyttelyn suunnittelu.
Keskiviikko 09.11. klo 13: Neuloosi-ryhmien kuulumiset. Joko on valmista? Jatketaan näyttelyn suunnittelua joko yhdistykseen tai kirjastoon.

Tervetuloa kuulemaan lisää koko yhdistyksen voimin!
Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.