Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Voimavaroja hyvinvointiin

Omia voimavaroja pohtiville, joiden elämään kuuluu epilepsia, MS-tauti, harvinainen neurologinen sairaus tai mielenterveyden häiriö. Myös läheisesi on tervetullut mukaan.

16.8.2019, klo 10:00 - 18.8.2019, klo 13:00

Hae
KOKKOLA
Missä
Sokos hotelli Kaarle, Kauppatori 4
Ilmoittautumisaika
2.5.2019, klo 00:00 - 31.7.2019, klo 00:00
Osallistujia enintään
14
Lisätietoja antaa
Sanna Hyry 040 827 2665 tai sanna.hyry@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Kurssilla pohditaan arjessa tarvittavia voimavaroja ja itsestä huolehtimista, sekä suhdetta omaan ympäristöön. Kurssilla pyritään löytämään keinoja, jotka tukevat elämänilon, toiveikkuuden ja voimavarojen löytymistä hyvinvoinnin tueksi.

Oma tai läheisen sairastuminen voi vaikuttaa itsestä ja omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Kurssilla saa tukea oman tilanteen hahmottamiseen, oman hyvinvoinnin, mielen hyvinvoinnin ja voimavarojen kartoittamiseen, sekä keinoja niiden lisäämiseen arjessa.”

Kurssi on avomuotoinen, se järjestetään yhteistyössä Epilepsialiiton ja Neuroliiton kanssa ja se on tarkoitettu epilepsiaa, MS-tautia, harvinaisia neurologisia tauteja sairastaville tai pitkään mielenterveyden häiriöitä kokeneille aikuisille ja heidän läheiselleen.

Hae mukaan viimeistään: 31.7.

Paperisen hakulomakkeen voit postittaa osoitteeseen:
Sanna Hyry
Mielenterveyden keskusliitto
Kirkkokatu 23 B 1
90100 Oulu


Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.