Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Haikuja toipumiselle

Kaikille mielenterveysyhdistysten ihmisille ja kaikille omaan mielenterveyteen tukea hakeville, jotka kaipaavat uusia ilmaisukeinoja ja virkistystä arkeen.

11.6.2024, klo 13:00 - 11.6.2024, klo 14:30

Ilmoittaudu
Verkossa
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
9.5.2024, klo 07:00 - 9.6.2024, klo 23:59
Osallistujia enintään
50
Lisätietoja antaa
Nina Tuittu 040 723 8682, nina.tuittu@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Miten saisit kiinni hetkestä? Onnistuisiko se pysähtymällä hetkeksi kirjoittamisen äärelle? Tule mukaan työpajaan opettelemaan haikujen kirjoittamista!

Haikun kirjoittaminen tarjoaa mahdollisuuden elää ja kokea tätä hetkeä. Haikussa tärkeintä onkin hetki, ei runo. Opetellaan kirjoittamaan kokemuksista ja tunteista muutamalla lyhyellä sanalla.

Osallistuaksesi tarvitset toimivan verkkoyhteyden, kynän ja paperia. Sinun ei tarvitse olla valmis kirjoittaja. Parasta onkin, jos tulet mukaan avoimin ja aloittelijan mielin. Voit tulla mukaan myös vain viihtymään – verkkotyöpajassa saat olla turvallisesti omien rajojesi äärellä tai niitä muuttaen.


Paikka: Teams
Ajankohta:  11.6.
Kellonaika: 13.00-14.30

Ohjaaja: Nina Tuittu, Mielenterveyden keskusliitto
Kenelle: Kaikille mielenterveysyhdistysten ihmisille ja kaikille omaan mielenterveyteen tukea hakeville, jotka kaipaavat uusia ilmaisukeinoja ja virkistystä arkeen.

Mukaan mahtuu: 50
Ilmoittaudu mukaan: 9.6. mennessä. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi tapahtumapäivän aamuna.

Mitä maksaa: Ei mitään!

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.