Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Loistava sinä - anna värisi näkyä, löydä tyylisi

Työpaja on osa Pride-kuukautta ja mukaan ovat tervetulleita koko sateenkaaren alta kaikki, jotka kaipaavat rohkaisua tyylin löytämiseen ja iloa ilmaisuun, vahvistusta itseluottamukseen.

13.6.2024, klo 13:00 - 13.6.2024, klo 14:30

Ilmoittaudu
Verkossa
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
1.5.2024, klo 07:00 - 10.6.2024, klo 23:59
Osallistujia enintään
100
Lisätietoja antaa
Nina Tuittu 040 723 8682, nina.tuittu@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Mistä saisin vahvistusta luottaa omaan itseeni tyylini valitsemisessa? Mitä kaikkea minussa jo on? Miten voisin hyödyntää omia taitojani tyylini löytämiseen? Kuinka voisin vahvistaa omaa itseluottamustani? Miten saisin voimaa ja rohkeutta antaa värieni loistaa?

Tämän työpajan aikana tutkitaan jokaisen omista lähtökohdista ja tarpeista käsin omaa tyyliä ja olemisen tapaa. Teemoina kulkevat suvaitsevaisuus, rohkeus, voimaantuminen, hyväksyntä ja oma ilmaisu. Haetaan yhdessä tyyli-inspiraatioita, innokkeita omaan persoonalliseen tyyliin. Verkkotyöpajan ympäristössä kaikille on tilaa olla turvallisesti oma itsensä – jokainen saa tutkia omaa tyyliään oman määritellyn tai määrittelemättömän sukupuolensa kautta.

Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla tyyliniekka, mukaan voi tulla myös vain viihtymään – luvassa on samaan aikaan niin viihdyttävä ja kannustava työpaja. Kurssin ohjaa esiintymiskouluttaja Mika Tepsa, jonka alter egon Pola Ivankan glamourissa puuhkat ovat kietoutuneet hyvin sekaisin myös arjen kohtaamisiin.


Paikka: Teams
Ajankohta:  13.6.
Kellonaika: 13.00-14.30

Ohjaaja: Näyttämötaiteilija ja esiintymiskouluttaja Mika Tepsa
Kenelle: Työpaja on osa Pride-kuukautta ja mukaan ovat tervetulleita koko sateenkaaren alta kaikki, jotka kaipaavat rohkaisua tyylin löytämiseen ja iloa ilmaisuun, vahvistusta itseluottamukseen.

Mukaan mahtuu: 100
Ilmoittaudu mukaan: 10.6. mennessä. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi tapahtumapäivän aamuna.

Mitä maksaa: Ei mitään!

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.