Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Luonnosta hyvää mieltä

Kadoksissa olevaa itseään ja hukassa olevia voimia etsiville ihmisille, jotka ovat jättäneet työelämän tai eivät ole vielä työelämään ehtineetkään mielenterveydellisten syiden vuoksi.

9.9.2023, klo 10:00 - 16.9.2023, klo 14:00

Hae
HELSINKI
Missä
Mielenterveyden keskusliitto, Malmin kauppatie 26, 4. krs
Ilmoittautumisaika
23.5.2023, klo 07:00 - 25.8.2023, klo 23:59
Osallistujia enintään
12
Lisätietoja antaa
Isko Kantoluoto 050 306 8379, isko.kantoluoto@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Ilmassa syksyn tuoksu tai alkavan talven kirpeys. Auringon säteiden pilkahdus puiden takaa ja pitkät varjot. Maan räsähtely jalan alla. Virkeä tuuli kasvoilla. Luonto lempeänä ympärillä. Silti olo tuntuu raskaalta ja toivo kaukaiselta. Sairastumisen myötä elämä on mennyt toisin kuin kuvitteli. Toivoisit jotain uutta, mutta et oikein saa kiinni mitä.

 
Mitä voisin tehdä oman hyvinvointini eteen? Miten päivät tuntuisivat paremmilta? Miten löytäisin jälleen toivoa sairauden takaa? Kurssilla emme keskity ongelmiin, vaan ennen pitkää tuleviin parempiin päiviin.  
 
Kurssilla ulkoilemme yhdessä ja liikumme luonnossa päivittäin. Luonto tarjoaa kaikille aisteille kokemuksia, rauhoittumista ja rentoutumista. Saatat huomata, miten luonnossa liikkuminen vaikuttaa hyvinvointiisi, niin mieleen kuin kehoon. 
 
Pääset myös vaihtamaan pienessä ryhmässä ajatuksia toisten ihmisten kanssa, 
jotka ovat - ihan samoin kuin sinä - kokeneet sairastumisen.  
 
Mukaan voit tulla helposti, vaikka olisit tottumattomampikin luonnossa liikkuja. Ja mukana voit olla omien voimavarojesi mukaan.  


Kurssipäivät: 9.-10.9. ja 16.9.
Kellonajat: 10.00-14.00
Muoto: Kurssilla käydään kotoa käsin

Ohjaajat: Isko Kantoluoto ja vertaisohjaaja, Mielenterveyden keskusliitto
Kenelle: Kadoksissa olevaa itseään ja hukassa olevia voimia etsiville ihmisille, jotka ovat jättäneet työelämän tai eivät ole vielä työelämään ehtineetkään mielenterveydellisten syiden vuoksi.  Voit olla eläkkeellä, kuntoutustuella, työttömänä tai sairauslomalla.

Miten mukaan kurssille

Mukaan mahtuu: 12
Hae mukaan: 25.8. mennessä
Mahduinko mukaan: Kerromme sinulle 25.8.

Mitä maksaa: Ei mitään!
Korvaamme osallistujille hakemusta vastaan kurssipäivien matkakulut julkisilla kulkuneuvoilla. Omavastuu matkakuluista on 5 €/suunta/päivä.


Paperinen hakulomake osoitteeseen:
Mielenterveyden keskusliitto
Isko Kantoluoto
Malmin kauppatie 26, 4. krs
00700 Helsinki


Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.