Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Luonnosta hyvää mieltä 65+

Kadoksissa olevaa itseään ja hukassa olevia voimia etsiville, yli 65-vuotilaille ihmisille, jotka ovat jättäneet työelämän tai eivät ole vielä työelämään ehtineetkään mielenterveydellisten syiden vuoksi.

2.5.2023, klo 10:00 - 16.5.2023, klo 14:00

Hae
TURKU
Missä
Ruissalon kylpylä, Ruissalon puistotie 640
Ilmoittautumisaika
11.1.2023, klo 07:00 - 13.4.2023, klo 15:00
Osallistujia enintään
14
Lisätietoja antaa
Pirjo Metsäranta 040 562 4773, pirjo.metsaranta@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Luonto herää keväällä talven jälkeen, auringon valo osuu ikkunaan, lehdet ovat silmuilla ja linnut laulavat. Silti arki tuntuu raskaalta ja toivo kaukaiselta. Sairastumisen myötä elämä on kapeutunut. Toivoisit jotain uutta, mutta et oikein tiedä mitä haluaisit.
 
Mitä voisin tehdä oman hyvinvointini eteen? Miten päivät tuntuisivat paremmilta? Miten löytäisin jälleen toivoa sairauden takaa? Kurssilla emme keskity ongelmiin, vaan ennen pitkää tuleviin parempiin päiviin.
 
Kurssilla ulkoilemme yhdessä ja liikumme luonnossa päivittäin. Luonto tarjoaa kaikille aisteille kokemuksia, rauhoittumista ja rentoutumista. Saatat huomata, miten luonnossa liikkuminen vaikuttaa hyvinvointiisi, niin mieleen kuin kehoon.
 
Pääset myös vaihtamaan pienessä ryhmässä ajatuksia toisten ihmisten kanssa,
jotka ovat - ihan samoin kuin sinä - kokeneet sairastumisen.
 
Mukaan voit tulla helposti, vaikka olisit tottumattomampikin luonnossa liikkuja. Ja mukana voit olla omien voimavarojesi mukaan.


Kurssipäivät: 2.-4.5. ja 16.5.
Kellonajat: 10.00 - 14.00
Muoto: Kurssilla käydään kotoa käsin

Ohjaajat: Pirjo Metsäranta ja vertaisohjaaja, Mielenterveyden keskusliitto
Kenelle: Kadoksissa olevaa itseään ja hukassa olevia voimia etsiville, yli 65-vuotilaille ihmisille, jotka ovat jättäneet työelämän tai eivät ole vielä työelämään ehtineetkään mielenterveydellisten syiden vuoksi.  Voit olla eläkkeellä, kuntoutustuella, työttömänä tai sairauslomalla.

Mukaan mahtuu: 14
Hae mukaan: 13.4. mennessä
Mahduinko mukaan: Kerromme sinulle 17.4.

Mitä maksaa: Ei mitään!
Korvaamme osallistujille hakemusta vastaan kurssipäivien matkakulut julkisilla kulkuneuvoilla. Omavastuu matkakuluista on 5 €/suunta/päivä.

Yhteistyössä: Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry Kotikunnas


Paperinen hakulomake osoitteeseen:
Mielenterveyden keskusliitto
Turun aluetoimisto
Valio Center
Pirjo Metsäranta
Läntinen pitkäkatu 21-23 C 22
20100 Turku
Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.