Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Mitä mielen päällä: Ylikilttien ilta

Kaipaatko juttukaveria? Toista näkökulmaa mielessä kaihertaviin ajatuksiin? Klikkaa mukaan ryhmächattiin!

30.11.2022, klo 18:00 - 30.11.2022, klo 19:30

Verkko
Missä
Verkossa
Osallistujia enintään
0
Lisätietoja antaa
Sanna-Maria Railas, sanna-maria.railas@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Mielenterveyden ongelmien kokeminen on lähes kaikille meistä valtava kriisi: mitä minulle tapahtui, miksi juuri minä sairastuin ja miten tästä kaikesta oikein selviää? Sairastumista voi olla vaikea puhua tai hyväksyä sitä. Miten elämän saisi asettumaan uomiinsa, löytäisi oman paikkansa ja osaisi taas olla itsensä kanssa?
 
Ryhmächatissä pääset samoja kokeneiden ihmisten seuraan keskiviikkoisin. Ihmisten, jotka ymmärtävät puolesta sanasta, miltä kokemasi asiat tuntuvat tai minkälaisten asioiden kanssa painit. Tule mukaan kuulemaan ja jakamaan kokemuksia ihan vaan itsenäsi. Juuri sinun kokemuksesi saattavat auttaa jotain toista.
 
Keskustelussa ovat mukana vertaisohjaajat, joita illan aihe koskettaa omakohtaisesti. Turvallista keskustelua illoissa on tukemassa Mielenterveyden keskusliiton ammattilainen.
 
Keskusteluun voit liittyä pelkällä nimimerkillä, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.


Valoa ja lämpöä loppusyksyyn
Vuosi on pimeimmillään ja se helposti heijastuu myös mieliimme. Keskiviikkoilloissa voimme jakaa vertaisten kesken asioita, jotka pimeinä kuukausina tuntuvat entistä raskaammilta kantaa yksin sekä saada kaipaamaamme valoa ja lämpöä.Ajankohta: 30.11.
Kellonaika: 18.00 - 19.30

Menevätkö muiden odotukset ja tarpeet aina omien edelle? Tai onko sinun vaikea hahmottaa mitä tarpeesi edes ovat? Miksi omien puolien pitäminen ja ei:n sanominen on niin vaikeaa? Mitä jos oma kiltteys olisikin itseä eikä pelkästään muita palveleva voima?


Keskusteluun mukaan osoitteesta
https://tukinet.net/teemat/mita-mielen-paalla

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.