Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Mitä minulle kuuluu? - Liikutaan luonnossa

Muutosta elämäänsä toivoville ja pientä sysäystä kaipaaville ihmisille, jotka ovat jättäneet työelämän tai eivät ole vielä työelämään ehtineetkään mielenterveydellisten syiden vuoksi.

25.9.2023, klo 15:00 - 29.9.2023, klo 12:00

Hae
SOTKAMO
Missä
Break Sokos Hotel Vuokatti, Kidekuja 2
Ilmoittautumisaika
23.5.2023, klo 07:00 - 18.9.2023, klo 11:00
Osallistujia enintään
16
Lisätietoja antaa
Terhi Kimmelma-Paajanen 040 572 9119, terhi.kimmelma-paajanen@mtkl.fi tai Isko Kantoluoto 050 306 8379, isko.kantoluoto@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Milloin viimeksi pysähdyit miettimään, mitä sinulle kuuluu? Siis todella. Elätkö elämää, joka ei enää tunnukaan omalta? Tai kavensiko sairastuminen elämää huomaamatta? Tuntuuko, että nyt olisi aikaa ja voimia kokeilla pientä muutosta elämässä? 
 
Vähitellen tuntuu siltä, että uskaltaisi jo katsella mennyttä ja tarkastella tätä hetkeä. Pieni sysäys olisi juuri nyt paikallaan: En halua antaa periksi sairaudelle, vaan voin itse tehdä omalle tilanteelleni jotain! Alkuun on kuitenkin vaikea päästä. 
 
Otetaan yhdessä ensimmäisiä askelia kohti enemmän omalta tuntuvaa elämää: pilkotaan tavoitteita pieniksi asioiksi, herätellään unelmia, laitetaan vahvuudet käyttöön. Vain sinä tiedät suunnan, mutta anna ryhmän auttaa sinut alkuun! 
 
Pohditaan omaa elämää ja sen eri osa-alueita ihmissuhteista arvoihin. Ei todellakaan kurssimaista pönötystä ja luentoa, vaan rentoa yhdessäoloa ja kokemusten jakamista pienessä ryhmässä. 


Kurssipäivät: 25.-29.9.
Kellonajat: 25.9. aloitetaan klo 15 ja 29.9. lopetellaan klo 12
Muoto: Kurssilla yövytään ja se sisältää täysihoidon
   
Ohjaajat: Isko Kantoluoto, Terhi Kimmelma-Paajanen ja vertaisohjaaja, Mielenterveyden keskusliitto  
Kenelle: Muutosta elämäänsä toivoville ja pientä sysäystä kaipaaville ihmisille, jotka ovat jättäneet työelämän tai eivät ole vielä työelämään koskaan ehtineetkään mielenterveydellisten syiden vuoksi. Voit olla eläkkeellä, kuntoutustuella, työttömänä tai sairauslomalla.   

Miten mukaan kurssille
   
Mukaan mahtuu: 16   
Hae mukaan: 1.9. mennessä   
Mistä tiedän, mahduinko mukaan: Kerromme sinulle 4.9.

Mitä maksaa: Ei mitään!
Sisältää täysihoidon! Korvaamme osallistujille hakemusta vastaan kurssipäivien matkakulut julkisilla kulkuneuvoilla. Omavastuu matkakuluista on 25 €/suunta.


Paperinen hakulomake osoitteeseen:
Mielenterveyden keskusliitto
Terhi Kimmelma-Paajanen
Malmin kauppatie 26, 4. krs
00700 HelsinkiLiitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.