Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Mitä minulle kuuluu? - Liikutaan luonnossa

Muutosta elämäänsä toivoville ja pientä sysäystä kaipaaville, jotka ovat jättäneet työelämän tai eivät ole vielä työelämään ehtineetkään mielenterveydellisten syiden vuoksi.

15.5.2024, klo 09:00 - 30.5.2024, klo 15:00

Hae
VAASA
Missä
Mielle ry, Mahis, Läntinen Kasarmitori 9
Ilmoittautumisaika
10.1.2024, klo 07:00 - 10.4.2024, klo 23:59
Osallistujia enintään
12
Lisätietoja antaa
Henri Savolainen 046 851 4583, henri.savolainen@mtkl.fi tai Julia Sillanpää 040 596 2168, julia.sillanpaa@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Milloin viimeksi pysähdyit miettimään, mitä sinulle kuuluu? Siis todella. Elätkö elämää, joka ei enää tunnukaan omalta? Tai kavensiko sairastuminen elämää huomaamatta? Tuntuuko, että nyt olisi aikaa ja voimia kokeilla pientä muutosta elämässä?

Vähitellen tuntuu siltä, että uskaltaisi jo katsella mennyttä ja tarkastella tätä hetkeä. Pieni sysäys olisi juuri nyt paikallaan: En halua antaa periksi sairaudelle, vaan voin itse tehdä omalle tilanteelleni jotain! Alkuun on kuitenkin vaikea päästä.

Otetaan yhdessä ensimmäisiä askelia kohti enemmän omalta tuntuvaa elämää: pilkotaan tavoitteita pieniksi asioiksi, herätellään unelmia, laitetaan vahvuudet käyttöön. Vain sinä tiedät suunnan, mutta anna ryhmän auttaa sinut alkuun!

Pohditaan omaa elämää ja sen eri osa-alueita ihmissuhteista arvoihin. Ei todellakaan kurssimaista pönötystä ja luentoa, vaan rentoa yhdessäoloa ja kokemusten jakamista pienessä ryhmässä.

Kurssilla liikumme paljon luonnossa. Matkat ja reitit valitaan sopiviksi, tarkoituksena nauttia luonnossa liikkumisesta. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, halu luonnossa liikkumiseen riittää. Lähde mukaan seikkailuun!


Kurssipäivät: 15.-16.5. / 22.-23.5. / 29.-30.5.
Kellonajat: 9-15
Muoto: Alueen ihmisille. Kurssilla ei yövytä. Tarjoamme kurssipäivinä kahvit ja lounaan.
   
Ohjaajat: Henri Savolainen, Julia Sillanpää ja vertaisohjaaja, Mielenterveyden keskusliitto
Kenelle: Muutosta elämäänsä toivoville ja pientä sysäystä kaipaaville, jotka ovat jättäneet työelämän tai eivät ole vielä työelämään koskaan ehtineetkään mielenterveydellisten syiden vuoksi. Voit olla eläkkeellä, kuntoutustuella, työttömänä tai sairauslomalla.   

Hakumenettely ja valintakriteerit
   
Mukaan mahtuu: 12   
Hae mukaan: 10.4. mennessä sivun ylälaidassa olevasta HAE-painikkeesta. Apua hakuun voit kysyä neuvontapalveluista 0203 91920 (8,35 senttiä/puhelu + 16,69 senttiä/minuutti)
Mistä tiedän, mahduinko mukaan: Kerromme sinulle 12.4.

Matkakulut: Korvaamme osallistujille hakemusta vastaan kurssipäivien matkakulut julkisilla kulkuneuvoilla. Omavastuu matkakuluista on 5 €/suunta/päivä.


Paperinen hakulomake osoitteeseen (huomioithan postitusajan ja lähetät hakemuksen ajoissa):
Mielenterveyden keskusliitto
Kurssit
Malmin kauppatie 26, 4. krs
00700 Helsinki

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.