Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Olohuoneen osallistujat

Ihmisille, jotka kokevat mielenterveyshaasteita arjessaan ja jotka eivät harrasta säännöllisesti liikuntaa tai liikkuminen on viime aikoina ollut vähäistä, mutta pieni muutos olisi tervetullut.

13.3.2023, klo 14:00 - 24.4.2023, klo 15:00

Hae
Verkossa
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
11.1.2023, klo 07:00 - 1.3.2023, klo 23:59
Osallistujia enintään
25
Lisätietoja antaa
Kati Rantonen 046 920 6427, kati.rantonen@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Tuntuuko ajatuskin liikunnasta vähän tukalalta ja työläältä? Kotisohva kuiskii kutsuvasti, pyytää hautautumaan uumeniinsa. Jos liikunta ei kiinnosta sinua yhtään, etkä harrasta liikuntaa, ei huolta - olet erittäin tervetullut kurssille.
 
Nyt tehdään liikunta nimittäin todella helpoksi, ja voit osallistua suoraan omasta olohuoneestasi tai isommalla porukalla yhdistyksen yhteisestä olohuoneesta. Mietitään yhdessä, miten saisit pala kerrallaan omaan arkeesi lisää aktiivisuutta ja liikettä. Pohditaan, mikä estää sinua liikkumasta ja millaisia liikuntakokemuksia sinulla on. Tapaamiskertojen välissä tehdään helppo, juuri sopivan pieni harjoitus, joka sopii sinun arkeesi.
 
Tapaamisia on yhteensä viisi ja kurssilaisten toivotaan osallistuvan jokaiselle kurssitapaamiselle.
 
Toiminta on osa Mielenterveyden keskusliiton valtakunnallista Olohuoneen osallistujat-hankkeen toimintaa, jonka tavoitteena on lisätä mielenterveyskuntoutujien fyysistä aktiivisuutta.


Paikka: Teams
Ajankohta: maanantaisin 13.3.-3.4. ja jatkopäivä 24.4.
Kellonaika: 14.00-15.00

Ohjaaja: Kati Rantonen, Mielenterveyden keskusliitto
Kenelle: Ihmisille, jotka kokevat mielenterveyshaasteita arjessaan ja jotka eivät harrasta säännöllisesti liikuntaa tai liikkuminen on viime aikoina ollut vähäistä, mutta pieni muutos olisi tervetullut.

Mukaan mahtuu: 25
Hae mukaan: 1.3. mennessä.
Mahduinko mukaan: Kerromme sinulle 7.3.

Mitä maksaa: Ei mitään!

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.