Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Toivo ammattilaisen työvälineenä: Motivaatio ja tavoitteet

Mielenterveyskysymyksiä työssään kohtaaville ammattilaisille ja alan opiskelijoille, jotka kaipaavat uusia työvälineitä ja näkökulmia.

5.4.2023, klo 13:00 - 5.4.2023, klo 15:00

Ilmoittaudu
Verkossa
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
11.1.2023, klo 07:00 - 4.4.2023, klo 10:00
Osallistujia enintään
295
Lisätietoja antaa
Merja Matilainen 040 450 8256, merja.matilainen@mtkl.fi tai Jyrki Rinta-Jouppi 046 850 7587, jyrki.rinta-jouppi@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Kaipaatko uusia näkökulmia työhösi? Miten tukea toivon heräämistä tai voimien löytämistä? Entä mitä kaikkea on arkisissa käytännön tilanteissa toipumisorientaatio, toipumisen näkökulma? Miltä se tuntuu itse mielenterveysongelmia kokevasta ihmisestä?
 
Perehdymme toipumiseen vaikuttaviin tekijöihin ja kohtaamisiin. Kuinka kohdata toinen arvostavasti silloinkin, kun se ei aina tunnu helpolta ja kuinka tukea tuiki tärkeää tunnetta kuulluksi tulemisesta? Entä miten vahvistaa itsemyötätuntoa, kun negatiivinen sisäinen puhe ja haitalliset uskomukset uhkaavat nakertaa sitä?
 
Pohdimme myös, miten auttaa asiakasta löytämään kadoksissa olevia voimiaan sekä motivaatiota.

Kokemusasiantuntija sai teorian elämään! Kokemukset kertoivat todellisesta elämästä ja antoivat toivoa.Motivaatio ja tavoitteet
Motivaatio-osassa kerrotaan, miten päästä motivaation jäljille ja miten hyödyntää sisäisen motivaation tekijöitä elämässä. Motivaatio on suuri suojaava tekijä. Motivaatio usein ratkaisee työllistymisen tai kuntoutumisen onnistumisen. Millaisia ovat tunteet motivaation takana?


Paikka: Zoom
Ajankohta: 5.4.
Kellonajat: 13.00–15.00

Kouluttajat: Annina Kipponen, Merja Matilainen, Jyrki Rinta-Jouppi, Mielenterveyden keskusliitto sekä kokemusasiantuntijat.
Kenelle: Mielenterveyskysymyksiä työssään kohtaaville ammattilaisille ja alan opiskelijoille, jotka kaipaavat uusia työvälineitä ja näkökulmia.

Mukaan mahtuu: 295
Ilmoittaudu mukaan: 4.4. kello 10 mennessä

Mitä maksaa: Ei mitään!
Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.