Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Toivon jäljillä

Mielenterveyskysymyksiä työssään kohtaaville ammattilaisille ja alan opiskelijoille, jotka kaipaavat uusia työvälineitä ja näkökulmia sekä ajatustenvaihtoa toisten ammattilaisten kanssa.

15.5.2024, klo 09:00 - 15.5.2024, klo 16:00

Ilmoittaudu
TURKU
Missä
Turun Ammattikorkeakoulu, EDU City, Tila EDU 2002 Ivar, 2. kerros, Joukahaisenkatu 7
Ilmoittautumisaika
10.1.2024, klo 07:00 - 8.5.2024, klo 23:59
Osallistujia enintään
28
Lisätietoja antaa
Päivi Tonteri 050 308 8980, paivi.tonteri@mtkl.fi tai Merja Matilainen 040 450 8256, merja.matilainen@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Kun työssään kohtaa vaikeita asioita, kokee helposti voimattomuutta ja riittämättömyyttä. Välillä ehkä omakin toivo hiipuu.  Mistä toivoa työhön? Uskallanko kertoa, jos toivo on hukassa?

Koulutuksessa sinulla on mahdollisuus pysähtyä toivon äärelle. Toivon merkitys työssä on tärkeää paitsi sinulle itsellesi, myös asiakkaiden toivon ylläpitämisen vuoksi. Yksi tärkeä toivoa lisäävä tekijä ovat työntekijöiden ja asiakkaiden merkitykselliset kohtaamiset, molemmille. Mikä kaikki muu lisää toivoa? Entä mikä nakertaa sitä?

Kokeilemme erilaisia toiminnallisia menetelmiä ja ryhmätöitä ja keskustellemme yhdessä ratkaisuista, joilla voimme vahvistaa omaa toivoa ja kohtaamisia.
Pohdimme myös ammattilaisten välistä vertaisuutta. Voisivatko ammattilaisetkin jakaa kokemuksiaan ja saada toisiltaan vertaistukea? Kuinka käyttää toivoa ja vertaisuutta työvälineenä?



Ajankohta: 15.5.
Kellonajat: 9.00–16.00

Kouluttajat: Merja Matilainen ja Päivi Tonteri, Mielenterveyden keskusliitto
Kenelle: Mielenterveyskysymyksiä työssään kohtaaville ammattilaisille ja alan opiskelijoille, jotka kaipaavat uusia työvälineitä ja näkökulmia sekä ajatustenvaihtoa toisten ammattilaisten kanssa.
 
Mukaan mahtuu: 28
Ilmoittaudu viimeistään: 8.5.
 
Mitä maksaa: Ei mitään!
 
Huom! Tarkistathan koulutukseen liittyvät peruutusehdot, kun ilmoittaudut mukaan.

Liitteet

Peruutusehdot

Voit perua osallistumisesi ilman kuluja vielä 8.5. Jos perut osallistumisesi tämän jälkeen tai peruutusta ei ole tehty lainkaan, veloittaa Mielenterveyden keskusliitto peruutuksesta aiheutuvia kuluja 30 €. Mikäli peruutus johtuu terveydellisistä syistä, osallistumisen peruuttamisesta ei aiheudu kuluja.
Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.