Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Toivon jäljillä

Mielenterveyskysymyksiä työssään kohtaaville ammattilaisille ja alan opiskelijoille, jotka kaipaavat uusia työvälineitä ja näkökulmia sekä ajatustenvaihtoa toisten ammattilaisten kanssa.

15.2.2024, klo 09:00 - 15.2.2024, klo 16:00

Ilmoittaudu
LAHTI
Missä
Harjula-keskus, Harjulankatu 7
Ilmoittautumisaika
10.1.2024, klo 07:00 - 8.2.2024, klo 23:59
Osallistujia enintään
30
Lisätietoja antaa
Annina Kipponen 040 568 0251, annina.kipponen@mtkl.fi tai Jyrki Rinta-Jouppi 046 850 7587, jyrki.rinta-jouppi@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Kun työssään kohtaa vaikeita asioita, kokee helposti voimattomuutta ja riittämättömyyttä. Välillä ehkä omakin toivo hiipuu.  Mistä toivoa työhön? Uskallanko kertoa, jos toivo on hukassa?

Koulutuksessa sinulla on mahdollisuus pysähtyä toivon äärelle. Toivon merkitys työssä on tärkeää paitsi sinulle itsellesi, myös asiakkaiden toivon ylläpitämisen vuoksi. Yksi tärkeä toivoa lisäävä tekijä ovat työntekijöiden ja asiakkaiden merkitykselliset kohtaamiset, molemmille. Mikä kaikki muu lisää toivoa? Entä mikä nakertaa sitä?

Kokeilemme erilaisia toiminnallisia menetelmiä ja ryhmätöitä ja keskustellemme yhdessä ratkaisuista, joilla voimme vahvistaa omaa toivoa ja kohtaamisia.
Pohdimme myös ammattilaisten välistä vertaisuutta. Voisivatko ammattilaisetkin jakaa kokemuksiaan ja saada toisiltaan vertaistukea? Kuinka käyttää toivoa ja vertaisuutta työvälineenä?Ajankohta: 15.2.
Kellonajat: 9.00–16.00

Kouluttajat: Annina Kipponen ja Jyrki Rinta-Jouppi, Mielenterveyden keskusliitto
Kenelle: Mielenterveyskysymyksiä työssään kohtaaville ammattilaisille ja alan opiskelijoille, jotka kaipaavat uusia työvälineitä ja näkökulmia sekä ajatustenvaihtoa toisten ammattilaisten kanssa.
 
Mukaan mahtuu: 30
Ilmoittaudu viimeistään: 8.2.
 
Mitä maksaa: Ei mitään!
 
Huom! Tarkistathan koulutukseen liittyvät peruutusehdot, kun ilmoittaudut mukaan.

Liitteet

Peruutusehdot

Voit perua osallistumisesi ilman kuluja vielä 8.2. Jos perut osallistumisesi tämän jälkeen tai peruutusta ei ole tehty lainkaan, veloittaa Mielenterveyden keskusliitto peruutuksesta aiheutuvia kuluja 30 €. Mikäli peruutus johtuu terveydellisistä syistä, osallistumisen peruuttamisesta ei aiheudu kuluja.
Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.