Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Uudistunut Kilta-jäsenrekisteri haltuun - päivityskoulutus Kilta-konkareille

Koulutus ei sovellu uusille käyttäjille

16.12.2020, klo 09:00 - 16.12.2020, klo 11:00

Ilmoittaudu
Verkko
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
26.11.2020, klo 09:00 - 1.12.2020, klo 12:00
Osallistujia enintään
50
Lisätietoja antaa
Maie Puusaar, maie.puusaar@mtkl.fi, 040 512 0125
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Monen jäsenyhdistyksen käyttämä sähköinen Kilta-järjestelmä on päivitetty uuteen, sekä yhdistyksiä että niiden jäseniä entistä laajemmin palvelevaan versioon. Uudesta järjestelmästä löytyy myös sähköinen jäsenkortti.
 
Reskontra: Yhdistys voi lähettää nyt laskut jäsenilleen joko paperi- tai sähköpostissa. Myyntireskontrassa voi seurata mm. avoimien ja erääntyneiden laskujen kehitystä sekä hallinnoida niitä. Suoritukset voidaan kirjata joko käsin tai tuoda myyntireskontraan viitetiedostosta, josta ne kohdistetaan laskuihin automaattisesti.
 
Jäsenhakemus: Uuden järjestelmän ansiosta jäsenhakemuksen voi täyttää yhdistyksen verkkosivulla, ja hakemus tallentuu suoraan Kilta-rekisteriin.
 
Salasanan vaihto: Uudistus parantaa myös rekisterin käyttäjän tietosuojaa. Käyttäjä voi ensimmäistä kertaa kirjautuessaan vaihtaa itse salasanan sekä tilata uuden käyttäjätunnuksen tai salasanan, jos vanha on unohtunut. Aiemmin nämä muutokset on hoidettu liiton kautta.
 
Asiointipalvelu: Yhdistyksen jäsenen näkökulmasta uutta on verkkoselaimen kautta toimiva asiointipalvelu, jota on helppo käyttää niin tietokoneella kuin mobiililaitteella. Jäsen voi itse tarkistaa, onko jo muistanut maksaa jäsenlaskunsa. Hän löytää palvelusta sekä oman yhdistyksensä että Mielenterveyden keskusliiton jäsenedut ja yhteystiedot.
 
Jäsenkortti: Myös uusi jäsenkortti löytyy asiointipalvelusta. Sen voi tarvittaessa näyttää puhelimen tai tabletin ruudulta kirjautumalla asiointipalveluun. Halutessaan kortista voi myös tulostaa paperiversion valmiiksi lompakkoon.
 
HUOM. Koulutus ei sovellu uusille käyttäjille. Katsotaan yhdessä, mikä uudessa versiossa on muuttunut ja mistä tärkeämmät toiminnot löytyvät. Myyntireskontrakoulutus järjestetään erikseen niille yhdistyksille, jotka tekevät laskuja vielä tämän vuoden puolella.


Aika: 1.12.2020 kello 9:00 – 11:00. Sen jälkeen on varattu aikaa kysymyksille
Kenelle: Jäsenyhdistysten Kilta-rekisteriä käyttäville jäsenvastaaville
 
Miten osallistun ja mitä se tarkoittaa: Koulutus järjestetään Team-alustalla. Tarvitset toimivan nettiyhteyden, laitteen, jolla pääset nettiin sekä mieluiten ison näytön. Koulutusta on vaikeata seurata pieneltä kannettavan näytöltä.
Lähetämme sinulle sähköpostitse linkin koulutukseen liittymiseen 15.12.

Mukaan mahtuu: 50
Ilmoittaudu viimeistään: 15.12. klo 12 mennessä

Tervetuloa!

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.