Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Valoa-ryhmächat - Teemaillat mielenterveydestä: Pakko-oireiden pyörteissä

Kaipaatko juttukaveria? Toista näkökulmaa mielessä kaihertaviin ajatuksiin? Klikkaa mukaan ryhmächattiin!

20.2.2024, klo 18:00 - 20.2.2024, klo 19:30

Verkossa
Missä
Tukinet
Osallistujia enintään
0
Lisätietoja antaa
Sanna-Maria Railas, sanna-maria.railas@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Tuntuuko, että pakonomaiset rutiinit hallitsevat liiaksi elämää? Aikaa vievät askareet, ajatukset ja pelot ottavat arjessa suhteettoman suuren tilan. Mikä auttaisi jaksamaan? Voisiko toisten samaa kokevien kanssa saada jaettua turhautumistaan? Löytää vahvistusta siihen, että pakkoajatusten ja -rutiinienkin kanssa elämä on hyvää, me pärjäämme kyllä.


Ajankohta: 20.2.
Kellonaika: 18.00 - 19.30

Liity keskusteluun: https://tukinet.net/teemat/valoa-teemaillat/ryhmachatit/

Mielenterveyden ongelmien kokeminen on lähes kaikille meistä valtava kriisi: mitä minulle tapahtui, miksi juuri minä sairastuin ja miten tästä kaikesta oikein selviää? Sairastumisesta voi olla vaikea puhua tai sen hyväksyminen voi olla itselle hankalaa. Miten elämän saisi asettumaan uomiinsa, löytäisi oman paikkansa ja osaisi taas olla itsensä kanssa?
 
Valoa-ryhmächatissä pääset samoja kokeneiden ihmisten seuraan. Tule mukaan kuulemaan ja jakamaan kokemuksia ihan vaan itsenäsi. Juuri sinun kokemuksesi saattavat auttaa jotain toista. Keskustelua ovat osaltaan tukemassa Mielenterveyden keskusliiton vertaiset, joita illan aihe koskettaa omakohtaisesti.
 
Keskusteluun voit liittyä pelkällä nimimerkillä, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Mukaan mahtuu 20 keskustelijaa.

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.