Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Vanhempaintuokio - Mikä auttaa lasta, kun vanhemmalla on mielenterveyden ongelmia?

Tuokio tarjoaa tietoa ja kokemusnäkökulmaa siihen, miten lasta voi tukea vanhemman sairastaessa ja miten puhua asiasta

17.3.2021, klo 17:30 - 17.3.2021, klo 18:30

Ilmoittaudu
Verkko
Missä
Verkko
Ilmoittautumisaika
11.2.2021, klo 09:00 - 16.3.2021, klo 10:00
Osallistujia enintään
20
Lisätietoja antaa
Sanna Hyry 040 827 2665, sanna.hyry@mtkl.fi tai Merja Smahl 046 851 2284, merja.smahl@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Mietitkö, miten vanhemman mielenterveyden ongelma vaikuttaa lapsiin? Tuntuuko vaikealta puhua omista tai toisen vanhemman oireista lapsille? Eiväthän lapset edes huomaa, miltä vanhemmasta tuntuu vai kuinka. Tarvitseeko lasten yleensäkään tietää? Kuormittaako lasta, jos hänelle puhutaan ongelmista avoimesti?

Tuokio tarjoaa tietoa ja kokemusnäkökulmaa siihen, miten lasta voi tukea vanhemman sairastaessa ja miten puhua asiasta.
Olet tervetullut osallistumaan, jos itselläsi tai alaikäisten lastesi toisella vanhemmalla on mielenterveyden ongelmia ja kaipaat tukea ja tietoa tilanteeseen. Tuokion aikana sinulla on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia ja näkökulmia tapahtuman chatissa, tai voit osallistua yhtä hyvin vain kuuntelemalla.

Ajankohta: 17.3.2021
Kellonaika: 17:30 - 18:30
Ohjaajat: Merja Smahl, Pirjo Metsäranta, Sanna Hyry, Mielenterveyden keskusliitto, sekä kokemusasiantuntija Reea Peltokorpi
Kenelle: Alaikäisten lasten vanhemmille, joista ainakin toisella vanhemmalla on mielenterveyden ongelmia. Osallistua voi yksin tai molemmat vanhemmat yhdessä.
 
Miten osallistun ja mitä se tarkoittaa: Tuokiot järjestetään Teamsissa. Tarvitset toimivan nettiyhteyden, laitteen, jolla pääset nettiin sekä sähköpostiosoitteen. Lähetämme sinulle sähköpostitse osallistumislinkin tapahtumapäivän aamuna.

Ilmoittaudu mukaan: Viimeistään 16.3. klo 10 mennessä.
Mukaan mahtuu: 20
Mitä maksaa: Ei mitään!

Huom! Osallistu myös Miksi ja miten puhua lapselle vanhemman mielenterveyden ongelmista? - vanhempaintuokioon 31.3. Ilmoittautudu mukaan TÄSTÄ.

Liitteet

Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.