Hyppää sisältöön
Mielenterveyden keskusliitto

Vinkkejä yhdistyksen luontoliikuntatoimintaan

MTKL:n jäsenyhdistykset ja niiden hallituksen jäsenet, liikuntavastaavat ja työntekijät sekä liikunnasta kiinnostuneet mielenterveyden ongelmia kokevat ihmiset

10.5.2023, klo 13:00 - 10.5.2023, klo 14:30

Ilmoittaudu
Verkossa
Missä
Verkossa
Ilmoittautumisaika
11.1.2023, klo 07:00 - 9.5.2023, klo 10:00
Osallistujia enintään
30
Lisätietoja antaa
Kati Rantonen 046 920 6427, kati.rantonen@mtkl.fi
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry

Kuvaus

Luonnossa liikkuminen tutkitusti vähentää stressiä, rauhoittaa mieltä ja antaa elämyksiä. Onko yhdistyksenne luontoliikuntatoiminta jo vakiintunutta vai mietittäkö, miten luonnossa liikkumista voisi lisätä yhdistyksen toimintaan?

Tule kuuntelemaan ja kertomaan omat vinkkisi yhdistyksen luontoliikuntatoiminnan lisäämiseksi ja kehittämiseksi.

Paikka: Teams
Ajankohta: 10.5.
Kellonajat: 13.00-14.30

Kouluttaja: Kati Rantonen, Liikunta- ja elintapojen asiantuntija, Mielenterveyden keskusliitto
Kenelle: MTKL:n jäsenyhdistykset ja niiden hallituksen jäsenet, liikuntavastaavat ja työntekijät sekä liikunnasta kiinnostuneet mielenterveyden ongelmia kokevat ihmiset.

Miten osallistun: Koulutus järjestetään verkossa Teams-alustalla ja kouluttaja on paikalla videoyhteydellä. Tähän tarvitaan toimiva nettiyhteys ja sähköposti.
Lähetämme osallistumislinkin sähköpostitse webinaarinaamuna. Samasta yhdistyksestä voi olla useampikin ihminen osallistumassa yhden koneen ääressä rauhallisessa tilassa.

Mitä maksaa: Ei mitään!
Kaikki tapahtumat ja kurssit

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.