Hyppää sisältöön

Tutustu mielenterveysmessujen kävijöihin

Mielenterveysmessut 2021 kokoaa eri kansalais- ja ammattiryhmät vuosittaiseen suurtapahtumaan.

Valtakunnalliset Mielenterveysmessut yhdistävät kaikki mielenterveyden parissa eri näkökulmista toimivat tahot ja ihmiset: alan ammattilaiset ja asiantuntijat, mielenterveysongelmia itse kokeneet ja heidän läheisensä sekä yritykset, julkisen sektorin yhteisöt ja järjestöt.

Säästyy matkustaminen mutta pääsee asian ytimeen!

Olemme nyt toista kertaa kokonaan verkossa, joten tänäkään vuonna matka- ja majoituskustannukset eivät estä osallistumista!

Satoja ammattilaisia 23.-24.11.2021

Mielenterveysmessujen maksullisissa seminaareissa käy vuodesta riippuen 300–500 mielenterveys-, päihde- ja muun sosiaali- ja terveysalan ammattilaista lähihoitajista lääkäreihin, sosiaalityöntekijöistä sairaanhoitajiin, kotikuntouttajista asumispalvelujen ohjaajiin, opettajista koulukuraattoreihin, psykologeihin, diakoniatyöntekijöihin, liikunnanohjaajiin, työeläkkeiden asiantuntijoihin.

Hienot päivät. Tullaan varmasti työporukalla myös ensi vuonna jos päivien sisältö puhuttelee jälleen.

Tavoitamme monipuolisesti lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelevät, ammattijärjestöjen ja työterveyshuollon ammattilaiset, viranomaiset, järjestöt ja sekä alan opiskelijat että johtajat ja esimiehetkin.

Viime vuoden verkkomessujen ammattilaisosallistujista

  • 55 % teki asiakastyötä
  • 24 % toimi asiantuntija- tai johtotehtävissä
  • 42 % oli messuilla ensimmäistä kertaa
  • 24 % oli käynyt vähintään kolmesti aiemmin
  • 31 % aikoi osallistua verkkomessuille myös tänä vuonna

Tuhansia kävijöitä viikon aikana

Mielenterveysmessujen maksuton yleisöohjelma ja virtuaalinäyttely ovat avoinna koko viikon. Viime vuonna ensimmäisillä verkkomessuilla kävijöitä oli yhteensä 2300. Joukossa on opiskelijoita, eläkeläisiä, mielenterveysongelmia itse kokeneita ihmisiä, heidän läheisiään sekä muita omasta ja läheistensä hyvinvoinnista kiinnostuneita ihmisiä.

Tänä vuonna maksutonta yleisöohjelmaa laajennetaan ja uutta ohjelmaa julkaistaan ja markkinoidaan päivittäin. Ammattiseminaarien markkinointi on jo alkanut ja yleisöohjelman markkinointi alkaa syys-lokakuussa.

Maksuton ohjelmamme kiinnostaa myös ammattilaisia. Moni heistä on harmitellut, ettei aiemmin ole ehtinyt siihen kunnolla tutustua.

Jonkin verran pohjoisemmassa toimivia näytteilleasettajia enempi, vaikka kyllä nytkin kattavuutta oli valtakunnallisesti.

Mielenterveysmessut 2021 verkossa tiistaista 23.11. lähtien koko viikon ajan:

www.mielenterveysmessut.fi

Tulosta kävijäprofiili

Palaa etusivulle >

 

 

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.