Hyppää sisältöön

Tutustu ehdokkaisiin, valitse ja vaikuta!

Mielenterveyden keskusliiton jäsenäänestyksessä on ehdolla 36 henkilöä, joista puheenjohtajaksi pyrkii 6 ehdokasta. Heistä 5 on ehdolla sekä puheenjohtajan että valtuutetun tehtäviin. Jokainen heistä on valmis antamaan aikaa ja asiantuntemustaan. Ja mikä tärkeintä, yhdistysten ääni pääsee esille päätöksenteossa.

Tärkeää! Katso vinkit vaalikoneen käyttöön!

Löydä sopivin ehdokas vastaamalla vaalikoneen kysymyksiin kohdasta ”Aloita”. Vaalikone ehdottaa sinulle sopivimman ehdokkaan tulevan liittovaltuuston puheenjohtajan ja jäsenen tehtävään. Parhaan tuloksen saat vastaamalla kaikkiin kysymyksiin.

tai

Tutustu ehdokkaisiin kohdasta ”Selaa ehdokkaita”. Ehdokkaat ovat esillä aakkosjärjestyksessä sukunimen mukaan. Ensin esitellään jäsenehdokkaat ja sen jälkeen puheenjohtajaehdokkaat. Tärkeää tietoa ehdokkaasta saat lukemalla ehdokkaan vaalikoneen vastaukset ja perustelut. Voit myös rajata ehdokkaita esimerkiksi iän, hyvinvointialueen tai ehdotetun luottamustehtävän perusteella. Hyvinvointialuerajauksella löydät oman alueesi ehdokkaat.

Aloita vaalikone

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.