Hyppää sisältöön

Vaalikone

Uutta luottamushenkilöiden valinnassa on myös se, että kaikki ehdokkaat esitellään vaalikoneessa.  Näin äänestysvalintoja pohtivat yhdistykset saavat helpon tavan seuloa omia näkemyksiään parhaiten vastaavat henkilöt koko ehdokasjoukosta.

Vaalikone esittelee ehdokkaat ensi keväänä

Liitto syöttää asetettujen ehdokkaiden nimet, kuvat ja muut tiedot valmiiksi vaalikoneeseen tammikuussa. Vaalikone avataan helmikuun ajaksi vain ehdokkaille, jotta he voivat vastata liiton tulevaisuutta koskeviin kysymyksiin. Maaliskuussa vaalikone julkaistaan liiton verkkosivuilla. Jäsenäänestys on huhtikuussa.

Kun ehdokkaat esitellään vaalikoneessa, selkeä, riittävän tuore kasvokuva on tärkeä. Jos sinulla on jo tällainen sähköisessä muodossa, lähetä se. Muussa tapauksessa katso vinkit kuvaohjeista.

Lähetä kuva 26.1.2024 mennessä: ehdokkaat@mtkl.fi. Kirjoita viestin aiheeksi ehdokkaan nimi muodossa Sukunimi Etunimi.

> Palaa etusivulle

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.