Hyppää sisältöön

Tutustu ehdokkaisiin, valitse ja vaikuta!

Mielenterveyden keskusliiton liittohallitusehdokkaita on ehdolla 16 henkilöä, joista 5 ehdokasta on ehdolla sekä puheenjohtajan että jäsenen tehtäviin. Jokainen heistä on valmis antamaan aikaa ja asiantuntemustaan. Seuraavan kauden 2024-2027 liittohallituksen valitsee keväällä 2024 valittu liittovaltuusto ensimmäisessä kokouksessaan 17.5.2024 Helsingissä.

Tärkeää! Katso vinkit vaalikoneen käyttöön!

Löydä sopivin ehdokas vastaamalla vaalikoneen kysymyksiin kohdasta ”Aloita”. Vaalikone ehdottaa sinulle sopivimman ehdokkaan tulevan liittohallituksen puheenjohtajan ja jäsenen tehtävään. Parhaan tuloksen saat vastaamalla kaikkiin kysymyksiin.

tai

Tutustu ehdokkaisiin kohdasta ”Selaa ehdokkaita”. Ehdokkaat ovat esillä aakkosjärjestyksessä sukunimen mukaan. Ensin esitellään jäsenehdokkaat ja sen jälkeen puheenjohtajaehdokkaat. Tärkeää tietoa ehdokkaasta saat lukemalla ehdokkaan vaalikoneen vastaukset ja perustelut. Voit myös rajata ehdokkaita esimerkiksi iän, hyvinvointialueen tai ehdotetun luottamustehtävän perusteella. Hyvinvointialuerajauksella löydät oman alueesi ehdokkaat.

Aloita vaalikone

Liittovaltuuston jäsenet voivat kokouksessaan 17.5. ehdottaa myös uusia ehdokkaita liittohallituksen luottamustehtäviin aikaisemmin asetettujen ehdokkaiden lisäksi. Henkilön on myös mahdollista tulla valituksi ja toimia niin liittovaltuustossa kuin liittohallituksessa samanaikaisesti.

> Palaa etusivulle

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.