Hyppää sisältöön

Varautuminen mahdollisiin pandemiarajoituksiin

Mielenterveyden keskusliitto tarjoaa syksyksi sekä kasvokkain että verkossa tapahtuvia koulutuksia, kursseja ja tapahtumia. Olemme varautuneet siihen, että koronapandemian vuoksi viranomaiset saattavat joutua rajoittamaan yleisötilaisuuksia, tapaamisia ja liikkumista myös syyskaudella.

Tämän vuoksi varaamme oikeuden muuttaa oppaassa ilmoitettujen tapahtumien osallistujamääriä ja tiloja viranomaismääräysten ja -suositusten noudattamiseksi.

Mikäli osallistujamäärää joudutaan muuttamaan ilmoitetusta,

  • avoimeen tapahtumaan otetaan sisään ensimmäisenä paikalle saapuneet;
  • ennakkoilmoittautumista edellyttäviin tapahtumiin osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja valinnasta ilmoitetaan kaikille ilmoittautuneille;
  • hakemusta edellyttäviin tapahtumiin osallistujat valitaan hyväksyttyjen hakijoiden joukosta hakemusten jättämisjärjestyksessä.

Tilanteen niin vaatiessa siirrämme kasvokkaisiksi ilmoitetut tapahtumat pääsääntöisesti verkkoon. On myös mahdollista, että joitakin tapahtumia joudutaan siirtämään toiseen ajankohtaan tai perumaan. Varaamme oikeuden myös näihin muutoksiin, mikäli viranomaismääräykset ja -suositukset niitä edellyttävät.

Pyrimme toteuttamaan kaikki verkkokurssit helposti saavutettavilla, avoimilla verkkosovelluksilla. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista välittömästi internet-sivujemme tapahtumakalenterissa sekä jo ilmoittautuneille osallistujille suoraan. Maksuttomien tapahtumien muutokset eivät aiheuta osallistujille kustannuksia.

Mikäli maksullinen koulutus, kurssi tai tapahtuma

  • perutaan, osallistumismaksu (sis. toimistomaksu) palautetaan osallistujalle;
  • siirretään verkkoon samalle ajankohdalle, ei osallistumismaksua palauteta;
  • siirretään toiseen ajankohtaan, osallistujalla on oikeus peruuttaa osallistumisensa tapahtuman yleisten peruutusehtojen mukaisesti. Siirrosta ilmoitetaan hyvissä ajoin.

Mikäli osallistuja peruu osallistumisensa muusta syystä, noudatetaan tapahtuman yleisiä peruutusehtoja.

Ajantasaiset tiedot tulevista tapahtumista löydät tapahtumakalenteristamme: mtkl.fi/tapahtumakalenteri

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.