Hyppää sisältöön

Hankehakemusten kuuma linja mielenterveysyhdistyksille

Poikkeustilanne tai ei, STEA avaa kevään hankehaun verkossa 6. huhtikuuta. Mielenterveysyhdistyksille on tänä keväänä tarjolla henkilökohtaista sparrausta hankehakemusten hiomiseen.

STEA avaa uusien yleisavustusten, kohdennettujen toiminta-avustusten ja hankeavustusten haun asiointijärjestelmässä 6.4.

Hakuaika 6.4.-1.6.2020 klo 16.15 saakka.

Koronavirustilanteeseen liittyvä ylimääräinen avustushaku

1.4. julkistettiin myös koronavirustilanteeseen liittyvä ylimääräinen avustushaku. Jaossa on yhteensä 5 miljoonaa euroa. Lisätiedot löydät STEAn sivuilta.

Hakuaika 1.4.-22.4. klo 16.15 saakka.

Hakemusten kuuma linja palvelee

Mielenterveyden keskusliiton kehitysjohtaja Janne Jalava on puolestaan perustanut jäsenyhdistyksille hankehakemusten kuuman linjan.

”Ryhmä- ja kasvokkaisista tapaamisista vapautunut aika kannattaa käyttää entistä parempien avustushakemusten tekemiseen”, hän kannustaa.

Toimi näin:

Lähetä hankeidea ja alustava suunnitelma hankkeesta tai muuhun toimintaanne liittyvästä hakemuksesta Jannelle sähköpostitse: janne.jalava@mtkl.fi. Tämän jälkeen Janne ottaa yhteyttä ja voitte sopia, miten sparrausta jatketaan.

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi liitto joutui perumaan kevääksi suunnitellut hanketyöpajat. Jos ehdit jo ilmoittautua, voit hyödyntää hankehakemusten kuumaa linjaa lähettämällä Jannelle jatkokysymyksiä ja -ideoita.

STEA on koonnut poikkeustilanteeseen liittyvät ohjeensa yhdelle sivulle:
Koonti koronatilanteeseen liittyvistä ohjeista.

 

Kehitysjohtaja Janne Jalava Mielenterveyden keskusliitto, kuva Mika Pollari

Kehitysjohtaja Janne Jalava

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.