Hyppää sisältöön

Kutsu: Ilmoittaudu mukaan Pieni ele -keräykseen

Osallistumalla Pieni ele -keräykseen yhdistyksesi voi kerätä lahjoitustuottoja omaan toimintaansa.

Yhdistys voi järjestää lahjoituksilla esimerkiksi vertaistukea tai virkistystä yhdistyksenne jäsenille. Vuonna 2019 paras tuotto Mielenterveyden keskusliiton yhdistyksistä oli lähes 4000 euroa. Kokonaisuutena yhdistyksenne keräsivät viime vuonna lahjoituksia tärkeää paikallistoimintaanne varten 40 000 euroa. Hieno saavutus!

Pienen eleen saamilla lahjoituksilla autetaan todella monia ja erilaisia vammoja tai sairauksia. Yhteistä kaikille mukana oleville on olla tukena ja turvana silloin, kun elämä yllättää ikävästi. Tavoite on, etteivät vammaiset ja pitkäaikaissairaat jäisi yksin. Pienen eleen avulla rakennetaan suurta Suomen kokoista turvaverkkoa.

Onko yhdistyksesi jo mukana Pieni ele -keräyksessä?

Seuraava lipaskeräys on vuoden 2021 kunnallisvaalien aikaan äänestyspaikoilla. Sitä varten keräämme uusia, mukaan ilmoittautuvia yhdistyksiä. (Aiemmin keräyksessä mukana olleet yhdistykset ovat automaattisesti mukana).  Jotta ehditte mukaan, ilmoita yhdistyksesi mahdollisimman pian mukaan yhteiseen keräykseemme. Teitä Mielenterveyden keskusliittoon kuuluvia on mukana jo 66.

Ilmoita yhdistyksesi mukaan 15.9. mennessä tai kysy lisää:

info@pieniele.fi
tai soita Pienen eleen keräyskoordinaattorille, puh. 0400 887 114.

Pieni ele odottaa innolla uusia ilmoittautumisia.

Tervetuloa mukaan yhteiseen, tärkeään keräykseemme!

Lisätietoja: pieniele.fi, facebook.com/pieniele

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.