Hyppää sisältöön

Käännekohta-kirjoituskilpailulle jatkoaikaa

Hyvät ystävät

Muistakaa, että sitä mitä olet kokenut, ei mikään mahti maailmassa voi ottaa sinulta pois. Se voi olla sinulle voima. Herkkyys on voima.

Nämä sanat olen kirjoittanut itselleni joskus muistiin, kun työssä olen tarvinnut tukea. Nämä sanat haluan antaa teille ja ennen kaikkea: herkkyys muuttuu vahvuudeksi, osaksi sinua.

Kuva: Laura Malmivaara

Odotan avoimin mielin kirjoituksianne ja haluan lukea ne keskittyneenä ja tulkita ne näyttelijänä. Niistä voi saada irti mitä vaan.

Tavataan kirjeitse!
Seela

Elämäsi käännekohta – osallistu kirjoituskilpailuun!

Muistatko tietyn hetken tai tilanteen, jonka jälkeen elämäsi sai uuden suunnan? Oliko hetki pieni ja ohikiitävä vai iskikö ymmärrys kuin salama? Mullistiko kevään poikkeustilanne arkesi?

Mielenterveyden keskusliiton kirjoituskilpailuun ovat tervetulleita osallistumaan kaikki kirjoittajat. Liiton kulttuurikummi, näyttelijä Seela Sella on kisan kannustaja. Hän myös lukee voittajatekstin ääneen podcastiksi. Onko se sinun kirjoittamasi?

Kilpailuohjeet:

  • Kerro tarinasi ja lähetä se meille!
  • Kirjoita käänteesi tarina. Tyyli on vapaa.
  • Kirjoita koneella. Maksimipituus on 3 liuskaa 1,5 rivivälillä.
  • Merkitse tekstiin nimimerkkisi. Liitä mukaan erillinen tiedosto tai kirjekuori, jossa on oikea nimesi, puhelinnumerosi ja muut yhteystiedot.
  • Lähetä tarinasi viimeistään 15.7. sähköpostilla: wille.harkonen@mtkl.fi (otsikko: Käännekohta) tai postilla: Mielenterveyden keskusliitto, Wille Härkönen, Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki (kuoreen tunnus ”Käännekohta”).
  • Mielenterveyden keskusliitolla on oikeus käyttää kirjoituskilpailun tekstejä viestinnässään omissa julkaisussaan ja kanavissaan. Tekstit pisteyttää esiraati ja voittajan valitsee Mielenterveyden keskusliiton kolmijäseninen raati.

Seela Sella on Käännekohta­kirjoituskilpailun kannustaja ja lukee voittajatekstin ääneen podcastiksi.

Vinkki yhdistyksille: jaathan tietoa eteenpäin yhdistyksen jäsenille!

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.