Hyppää sisältöön

Syty liikkeelle -kampanja innosti liikkeelle

Perinteinen syksyn Syty liikkeelle -haastekampanja järjestettiin jo neljäntenä syksynä peräkkäin. Neljän viikon kampanja haastoi yhdistykset ja yhdistysten jäsenet liikkumaan ja kirjaamaan päivittäiset liikkumisminuutit omaan Syty liikkeelle -liikuntakorttiin. Kampanja päättyi 22.10.2023.

Syksyn kampanjaan 25.9.–22.10.2023 osallistui yhteensä 346 osallistujaa. Osallistujamäärä oli melkein 70 osallistujaa enemmän kuin viime vuonna.  Kampanjassa kisailtiin myös jäsenyhdistysten kesken. Liikuntakortteja palautui 78:sta eri jäsenyhdistyksestä, joten edustettuina oli kuusi jäsenyhdistystä enemmän kuin viime vuonna 2022.

Kortteja palautui suhteessa yhdistyksen jäsenmäärään eniten Ristiinan Mielenterveysyhdistys Rislasta. Heidän jäsenistään 30 % osallistui kampanjaan. Toiseksi tuli Hyvinkään mielenterveysyhdistys Verso, jonka jäsenistä 24 % oli mukana. Kolmannelle sijalle tuli viime vuoden voittaja Vaasan Mielenterveystoiminnan Tuki 23 % osallistujamäärällä.

Suosituin liikuntamuoto oli kampanjaan osallistuneiden keskuudessa kävely. Osallistujat ja yhdistykset lähettivät täytettyjä kortteja niin sähköpostitse kuin kuva- ja whatsuppviestein. Eniten kortteja palautui kuitenkin perinteisellä kirjepostilla.

Kaikkien kortin palauttaneiden kesken arvotut palkinnot on arvottu ja palkinnot lähetetty postitse voittajille.

Kiitos kaikille osallistujille ja liikunnan iloa talveen!

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.