Hyppää sisältöön

Mukaan Mielikoira -verkostoon

Mielenterveyden keskusliitto kokoaa ”Mielikoira” – verkostoa jäsenyhdistysten työntekijöistä, jotka hyödyntävät työtehtävissään tai toiminnassaan työparina koiraa tai muuta eläintä jäsenistön hyvinvoinnin edistämiseksi.

Kuka voi ilmoittautua verkostoon?

Et tarvitse aiempaa koulutusta liittyäksesi verkostoon. Verkoston tapaamisissa on tarkoitus vapaamuotoisesti kohdata muita asiasta kiinnostuneita, jutella koirien kanssa tehtävästä työstä sekä jakaa vinkkejä ja kehittyäkin yhdessä eläinavusteisessa toiminnassa.

Tarkoitus on jakaa kokemuksia, oppia toisiltamme sekä yhdessä kehittää myös verkostoa sellaiseksi, että se tukee mielenterveysyhdistyksissä tehtävää eläinten tuomaa hyvinvointityötä.

Yhteinen Teams-tapaaminen 8.5.

Kokoonnumme ensimmäisen kerran Teamsin välityksellä keskiviikkona 8. toukokuuta kello 9–10.30. Tutustutaan rennosti toisiimme ja pohditaan yhdessä, miten jatkossa jatkamme verkoston toimintaa. Kutsua Teams-tapaamiseen voi jakaa vapaasti yhdistyksessä eläinavusteista toimintaa tekeville henkilöille.

Ilmoittaudu ensin mukaan

Mukaan verkostoon pääset täyttämällä tietosi ja vastaamalla muutamaan kysymykseen TÄSTÄ. Saat myös sähköpostiisi kutsun toukokuun Teams-tapaamiseen.

Tervetuloa mukaan voimaantumaan ja oppimaan uutta!

Sanna Hyry
kuntoutussuunnittelija
sanna.hyry@mtkl.fi
040 8272 665

Valmistuin 2022 eläinavusteiseksi valmentajaksi ja olen työskennellyt koirani englanninspringerspanieli Sisun kanssa vuodesta 2023 alkaen toteuttaen muutamia voimavarapainotteisia kursseja ja vierailukäyntejä.

Nuorten Ystävien Klubitalot palkitsivat Sannan Sisu-koiran NY Klubitalojen Ystävä 2023 -kunniakirjalla.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.