Hyppää sisältöön

Muutoksia jäsenjulkaisuihin

Rahoitushaasteiden takia jäsenlehti Revanssia ei julkaista enää printtilehtenä, vaan sisällöt löytyvät verkosta www.mtkl.fi. Uutena palveluna jäsenyhdistysten jäsenet saavat tänä vuonna kahdesti henkilökohtaisen kirjeen Mielenterveyden keskusliitolta.

Jäsenlehteämme Revanssia on julkaistu kotiin kannettuna painettuna lehtenä niin pitkään kuin taloudellisesti on ollut mahdollista. Alati kasvaneet jakelukustannukset ovat kuitenkin johtaneet siihen, että printti-Revanssin tarina päättyi vuoden 2021 lopussa.  

Olemme kehittäneet jatkuvasti sisältöjämme verkkosivuillamme www.mtkl.fi ja julkaisemme verkossa aktiivisesti niin tietoa liiton toiminnasta kuin mielenkiintoisia artikkeleita ja henkilöjuttuja.

Jatkossa löydät verkosta myös Revanssista tuttuja juttuja. Kätevimmin seuraat verkko-Revanssin kehitystä ja erityisesti yhdistyksille suunnattua tiedotusta täältä: https://www.mtkl.fi/mielenterveysyhdistykset/revanssi/. Kuukausittainen jäsenkirje jatkaa myös ilmestymistään. 

Jäsenyhdistysten henkilöjäsenet saavat jatkossa henkilökohtaisen kirjeen suoraan liitolta kahdesti vuodessa. Kirje kertoo jäsenille hyötytietoa liiton tulevasta toiminnasta sekä niin toiminnanjohtajamme kuin vuosittain vaihtuvan Hyvän mielen lähettiläämme ajatuksia. Syyskauden kirjeessä mukana on tuttu Syty liikkeelle -liikuntakortti. 

Kirje on henkilökohtainen jäsenetu, jonka saa ainoastaan kuulumalla Mielenterveyden keskusliiton jäsenyhdistykseen. Kirjeen sisältöjä ei julkaista missään muualla. 

Muutos on suuri. Lupaamme silti, että tuotamme jatkossakin tärkeää ja hyödyllistä sisältöä yhteisömme jäsenille ja pysymme lähellä. Kahdessa vuodessa on otettu suuri harppaus digitaaliseen maailmaan, ja verkkotoimintamme kynnys on höylätty niin matalaksi kuin mahdollista. Toivottavasti pääsemme tänä vuonna tapaamaan myös kasvotusten. 

Jatketaan yhdessä kohti uutta! Hyvää alkanutta vuotta 2022 kaikille jäsenillemme!  

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.