Hyppää sisältöön

Taiteen Sulattamon kysely taiteesta ja kulttuurista

Taiteen Sulattamo kartoittaa parhaillaan yhdistysväen kokemuksia ja toiveita taide- ja kulttuuritoiminnasta. Yhdistyksen tavoitteena on kehittää toimintaansa ja näin tukea myös muita jäsenyhdistyksiä kulttuuritoiminnan sekä taiteella tehtävän mielenterveystyön parissa.

Lue Taiteen Sulattamon toiminnanjohtaja Eveliina Lafghanin saatesanat ja vastaa kyselyyn!

− Taiteen Sulattamo ry on valtakunnallinen taide ja mielenterveysjärjestö, joka on myös Mielenterveyden keskusliiton jäsen. Tulevaisuuden tavoitteenamme on tukea myös muita jäsenyhdistyksiä kulttuuritoiminnan sekä taiteella tehtävän mielenterveystyön saralla. Näin ollen tässä kyselyssä kartoitamme tarpeita ja haasteita, joita muut järjestöt kohtaavat teeman äärellä. Pyrimme tämän kyselyn tulosten perusteella tekemään toimenpiteitä, joilla voimme vahvistaa taide- ja kulttuuritoiminnan sekä kulttuurihyvinvoinnin vahvistamista jäsenjärjestöissä.

Toivomme mahdollisimman monen vastaavan kyselyyn, jotta voimme omalta osaltamme olla mukana Mielenterveyden keskusliiton kulttuuritoiminnan vahvistamisessa ja kulttuurin saavutettavuudessa kaikissa liiton jäsenyhdistyksissä.

Lämmin kiitos vastauksistanne!

Vastaa kyselyyn viimeistään perjantaina 25.3. klo 12

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.