Hyppää sisältöön

Tukea ja toimintaa yhdistysten vertaisille: Verkkotapaamisia joka tiistai ja torstai

Kun mielenterveysyhdistysten säännöllinen toiminta peruuntuu ja tapaamispaikkojen ovet sulkeutuvat, avaamme verkossa aivan uuden toimintamuodon tukemaan mielenterveysyhdistysten vertaisia ja aktiiveja.

Aloitamme tiistaina 24.3. säännölliset ”Vertaiset verkossa”-tapaamiset ja tapaamisia järjestetään joka tiistai ja torstai klo 14.00 – 15.15. Tapaamisilla on teema ja pieni alustus, jonka vetävät Mielenterveyden keskusliiton kouluttajat. Muutoin keskustellaan yhteisesti ja tavataan verkossa. Samalla pohditaan, kuinka käsitellyt teemat ja toiminnalliset tuokiot sopisivat myöhemmin suoraan yhdistyksen vertaistoimintaan.

Verkkotapaamiset toteutetaan Teams-alustalla. Osallistujalla ei tuota alustaa kuitenkaan tarvitse koneellaan olla, mutta osallistuminen vaatii nettiyhteyden, laitteen, jolla osallistuja pääsee nettiin, sähköpostiosoitteen sekä ennakkoilmoittautumisen, sillä kutsu tapaamiseen tulee sähköpostitse. Alustalla on videoyhteys ohjaajiin sekä ääniyhteys kaikkiin muihin osallistujiin. Pääsemme siis keskustelemaan toinen toistemme kanssa.

Maaliskuun ja huhtikuun tapaamisten ohjelma on jo valmis ja ilmoittautuminen Kilta-tapahtumakalenterissa alkanut. Toukokuun ohjelmaa päivitämme sitä mukaa kun ehdimme. Verkkotapaamiset löytyvät Killasta hakusanoilla ”Vertaiset verkossa”.

Tutustu Vertaiset verkossa – ohjelmaan

 

 

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.