Hyppää sisältöön

Tukea kokemusasiantuntijatoimintaan

Taiteen Sulattamon Kokemuksesi on arvokas -hanke tarjoaa tukea rahoitushakemusten tekoon, koulutusten käynnistämiseen sekä pidempään kouluttaneiden kehitystyöhön.

Oletko suunnitellut kokemusasiantuntijakoulutuksen käynnistämistä omassa yhdistyksessäsi? Oletteko pohtineet koulutuksenne kehittämistä tai laajentamista?

Kokemuksesi on arvokas -hanke (STEA 2022–2024) kehittää ja yhtenäistää valtakunnallisesti kokemusosaamista jalostavia koulutuksia (esimerkiksi kokemusasiantuntija-, kokemusosaaja-, kokemustoimija-, vertaisryhmänohjaajakoulutukset). Hanke tarjoaa tukea niin koulutusten käynnistämiseen kuin jo pidempään kouluttaneiden kehitystyöhön. Hankkeen kautta on mahdollista saada myös ilmainen koulutuksen laadunhallinnan järjestelmä ja väline valtakunnallisesti yhtenäisten osaamistodistusten laatimiseen koulutuksista valmistuneille.  Hankkeelta saat neuvoja myös rahoitushakemuksen tekemiseen, jos kokemusasiantuntijakoulutuksen käynnistäminen tai kehittäminen omassa yhdistyksessäsi kiinnostaa.

Erilaisia ja eri kokoisia yhteistyökumppaneita on jo liittynyt laajasti mukaan eri puolilta Suomea.

Lue lisää ja katso touko- ja kesäkuun tapahtumat

Mikäli haluat mukaan tai kaipaat neuvoja, otathan yhteyttä:

Rauni Koikkalainen
Hankepäällikkö
rauni.koikkalainen@taiteensulattamo.fi
0400 569 419

Jenni Nikkanen
Hankesuunnittelija
jenni.nikkanen@taiteensulattamo.fi
040 849 3834

Iiramaria Virkkala
Hankekoordinaattori
iiramaria.virkkala@taiteensulattamo.fi
040 861 8148

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.