Hyppää sisältöön

Vastaa Liikkuja -kyselyyn ja autat kehittämään paikallista liikuntatoimintaa

Liikuntatieteellisen Seuran ja Paralympiakomitean Liikkuja-kyselyllä selvitetään niiden henkilöiden liikunnan ja urheilun harrastamista, joilla on jokin toimintarajoite, vamma tai pitkäaikaissairaus.

Vastaamalla autat kehittämään seurojen, yhdistysten ja kuntien soveltavaa liikuntaa. Kyselyyn vastaaminen kestää korkeintaan 15 minuuttia.

Kaikkien vastaajien kesken arvotaan viisi kappaletta 50 euron arvoista S-ketjun lahjakorttia.

Vastaa kyselyyn tästä

Vastaathan viimeistään 15.11. Jos haluat osallistua arvontaa, siirry kyselyn lopussa arvontalomakkeeseen. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti joulukuun aikana.

Kysy lisää
Projektitutkija Timo Ala-Vähälä, puh. 040 7341466, timo.ala-vahala@lts.fi
Tutkimuspäällikkö Aija Saari, puh. 040 5064208, aija.saari@paralympia.fi

Kuva: Suomen Paralympiakomitea.

Kysely tehdään Liikuntatieteellisen Seuran (LTS) ja Suomen Paralympiakomitean yhteistyönä. Tuloksia käytetään LTS:n ja Paralympiakomitean hankkeissa. Lisäksi tuloksia hyödynnetään kuntien liikuntatoiminnan arvioinnissa, jota LTS tekee opetus- ja kulttuuriministeriön toimeksiannosta.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.