Hyppää sisältöön

Hanketyöntekijä Skutsi kuulee -ohjelmaan

Mielenterveyden keskusliitto hakee luonnosta, mielenterveyden edistämisestä, monipuolisista yhteistyöverkostoista ja nuorten aikuisten parissa työskentelystä innostuvaa hanketyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen 1.3.2024–31.12.2026.

Pääset kehittämään ja toteuttamaan Skutsi kuulee -ohjelman kolmea eri toimintalinjaa: nuorten aikuisten luontoliikuntatoimintaa, luontolähettien vapaaehtoistyön mallia ja Skutsirasti-verkostoa. Työskentelet sekä kansallisella tasolla mielenterveysyhdistysten, kuntien ja hyvinvointialueiden kanssa että kasvokkaisessa kohtaamistyössä nuorten aikuisten kanssa.

Keskeistä työssäsi on ymmärtää mielenterveyden edistämiseen keskittyvän toimintamallin kehittämisen ja arvioinnin pääperiaatteita. Lisäksi kohtaat mielenterveyden haasteita kokeneita nuoria, vahvistat heidän luontoyhteyttään ja jalkautat ohjelmassa kehitettävää mallia osaksi kuntien ja hyte-alueiden hyvinvoinnin edistämistyötä.

Sinulla on

  • korkeakoulututkinto
  • kokemusta hanketyöskentelystä
  • osoitettu kyky hahmottaa ja koordinoida asiakokonaisuuksia
  • osaamista ympäristö- tai luontohyvinvoinnin teemoista ja mielenterveyden edistämisestä
  • hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Eduksi katsomme myös

  • kokemuksen vapaaehtoistoiminnan kehittämisestä
  • kokemuksen nuorten aikuisten parissa tehdystä työstä

Työ edellyttää matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta ajoittaiseen ilta- ja viikonlopputyöhön. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työtäsi. Työskentelemme hybridinä, joten työpisteesi voi sijaita joustavasti Helsingin, Tampereen, Turun, Kuopion, Jyväskylän tai Oulun toimistossa sekä osittain myös etänä.

Tarjoamme monipuolisen ja yhteiskunnallisesti merkittävän työn, lakisääteistä kattavamman työterveyshuollon, joustavat työajat sekä huumorintajuisen ja työhyvinvointia tukevan työyhteisön.

Työsuhde on määräaikainen ja alkaa hankerahoituksen varmistuttua.

Lue lisää Skutsi kuulee -ohjelmasta

Lähetä hakemuksesi ja cv viimeistään 9.2.2024 osoitteeseen rekry@mtkl.fi (merkitse viestin aiheeksi Skutsi kuulee -hanketyöntekijä). Haastattelut toteutetaan 14.2.2024 Helsingissä ja valinnoista ilmoitamme viikolla 8.

Lisätietoja:
2.2.2024 klo 9–12 ja 5.2.2024 klo 9–12 Skutsi kuulee -ohjelmapäällikkö Julia Sillanpää, puh. 040 596 2168.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.