Hyppää sisältöön

Hyödynnä Early Bird -etu Mielenterveysmessujen seminaareihin 16.8. mennessä

Ilmoittautuminen Mielenterveysmessujen seminaareihin on käynnissä. Pääset kuulemaan alan asiantuntijoita vielä voimassa olevaan ennakkohintaan.

Early Bird -liput ovat myynnissä 16.8.2020 asti. Ilmoittaudu mukaan! Seminaarit järjestetään livenä Helsingin Paasitornissa tai kokoontumisrajoitusten tiukentuessa verkossa.

Seuraamme pandemiatilanteen kehittymistä syksyllä 2020. Tilanteen pahentuessa olemme varautuneet tarvittaessa siirtämään seminaarit verkkoon. Livestream-verkkoluentoja voit seurata omalta koneeltasi tai älypuhelimen kautta.

Miten kuormitusta voi johtamisella vähentää? Mitä toiminnallisista häiriöistä ja niiden hoidosta tiedetään? Mitä päihteitä aktiivisesti käyttävien aikuisten ja nuorten mielenterveyshoidossa kannattaa ottaa huomioon?

Muun muassa näitä aiheita käsitellään tänä vuonna Mielenterveysmessuilla. Messut pureutuvat myös nuorten ja nuorten aikuisten mielenterveysongelmien kasvuun, taustasyihin ja auttamisen käytännön kokemuksiin. Tarjolla on ajankohtaista tietoa työuupumuksesta, masennuksen monista muodoista sekä taiteen ja musiikin hyvinvointivaikutuksista.

Puhujina on tuttuun tapaan huippuasiantuntijoita kuten Pertti Rintahaka, Riittakerttu Kaltiala, Sami Pirkola, Jari Hakanen, Liisa Uusitalo-Arola ja Jan Holmberg.

Tutustu koko seminaariohjelmaan ja hyödynnä Early Bird -hinta 16.8. mennessä: www.mielenterveysmessut.fi

Mielenterveyden keskusliiton järjestämät Mielenterveysmessut 17.-18.11.2020 ovat liiton koordinoiman valtakunnallisen mielenterveysviikon (vko 47) päätapahtuma.

 

Kiinnostaako yhteistyö Mielenterveysmessujen kanssa? Lue lisää vaihtoehdoista!
Tutustu seminaariohjelmaan

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.