Hyppää sisältöön

Ilmainen stand up-työpaja nuorille

Stand up -koomikko Inka Valima järjestää Mielenterveyden keskusliiton kanssa ilmaisen työpajan nuorille, jossa tarkastellaan arvoja komiikan keinoin.

Mille asioille saa nauraa? Millaisista asioista voin heittää vitsiä? Entä jos loukkaan toista? Miten stand up ja vitsit syntyvät? Pystyisinkö minä, kun jännittää?

Todellakin pystyt! Ilmoittaudu ilmaiseen työpajaan kurkistamaan stand upin maailmaan! Ammattijännittäjä, stand up -koomikko Inka Valima raottaa verhoa stand upin maailmaan 1,5 tunnin mittaisessa työpajassa, jossa tarkempaan käsittelyyn otetaan arvot ja arvoristiriidat.

Mitä jos omat arvoni ovat ristiriidassa vanhempieni, opettajani tai ystävieni kanssa? Mitä arvot edes ovat? Työpajassa Inka Valima kertoo vitsin ja komiikan rakenteesta, komiikan perusperiaatteita, sekä jännittämisestä ja keinoista selviytyä kovasta jännityksestä.

Työpaja on sinulle, jos olet 18–30-vuotias, jännität uusia tilanteita, pidät stand upista ja haluaisit oppia lisää komiikasta. Työpaja on erityisesti sinulle, joka olisit kiinnostunut esiintymisestä, mutta pelottaa. Työpaja sopii myös hyvin nuorille, jotka ovat huomanneet omien arvojensa olevan ristiriidassa lähipiirinsä kanssa. Työpaja auttaa myös omien arvojen hahmottamisessa.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Vitsejä voi kirjoittaa ihan vain omaksi ilokseen. Vitsien kirjoittaminen auttaa käsittelemään vaikeitakin asioita ja ymmärtämään vastapuolta.

  • Mitä? Ilmainen stand up -työpaja verkossa
  • Milloin? Torstaina 5. marraskuuta 2020 kello 15–16.30
  • Kenelle? Sinulle 18–30-vuotias, jos kaipaat vinkkejä jännittämiseen tai arvoristiriitojen käsittelemiseen
  • Missä? Verkossa, Teams-alustalla johon saat osallistumislinkin
  • Mitä tarvitsen? Laitteen, jolla pääset verkkoon

Työpajassa näet Inka Valiman ja hänen jakaman ruudun videoyhteyden välityksellä. Voit osallistua tehtävien tekemiseen ja keskusteluun nimimerkillä chattaillen.

Huomioithan, että työpaja on tarkoitettu ainoastaan henkilöille, jotka eivät ole aiemmin tehneet stand upia.

Tämän työpajan mahdollistaa meille Fortum.

Ilmoittaudu stand up -työpajaan tästä!

Inka Valima portaissa

 

Apua ja tukea mielen asioihin Valoa-chatista arkisin 12–18

Luottamuksellinen keskustelupaikka kaikille, jotka kaipaavat tukea mielen asioihin.

Klikkaa chattiin sivun oikeasta alareunasta.

Sinun ei tarvitse tietää valmiiksi sopivia sanoja, pelkkä tunne riittää.

www.valoachat.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.