Hyppää sisältöön

Kesäteatteria, geokätköilyä ja tikkupullaa nuotiolla – 50 ideaa ihaniin kesäpäiviin

Mielenterveyden keskusliiton 50 kesäidean lista tarjoaa hauskaa ja rentouttavaa tekemistä koko kesäksi.

Suomen kesää kuvaillaan lyhyeksi, mutta sitäkin upeammaksi. Lämpimät aamut ja valoisat illat tarjoavat lisätunteja päivään niin lomalaisille kuin työtä tekevillekin. Kesä on täydellistä aikaa kokeilla uusia asioita ja herättää eloon vanhoja harrastuksia.

Mielenterveyden keskusliitto listasi 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi 50 inspiroivaa ideaa kesäpäivien iloksi. Satoi tai paistoi, tekemistä riittää kaikenikäisille, niin aktiivisille liikkujille kuin rauhallisista hetkistä nauttiville. Joko olet kokeillut koukuttavaa geokätköilyä? Kuinka monta metsämansikkaa olet saanut kerättyä yhteen heinänkorteen? Entä milloin viimeksi menit nauttimaan kesäsateen raikastamasta ulkoilmasta?

Ideoiden toteuttaminen ei vaadi suuria valmisteluja, vaan toimeen voi käydä vaikka hetken mielijohteesta. Voit toteuttaa ideoita niin yksin kuin yhdessä ystävän, perheen tai vaikkapa ison ryhmän kanssa. Etene haluamassasi järjestyksessä tai valitse suosikkisi – ei ole yhtä oikeaa tapaa. Tärkeintä on, että nautit tekemisestä.

Tallenna ideat puhelimeen tai tulosta juliste jääkaapin oveen tästä. Kuinka monta ehdit kesän aikana toteuttaa? Entä mikä oli lempipuuhaasi? Voit halutessasi jakaa kuvia ideoiden toteutuksista sosiaalisessa mediassa tunnisteella #50kesäideaa

Torstaina 26.8. järjestetään Vertaiset verkossa-tapaaminen Teams-alustalla, johon voit halutessasi osallistua. Tule kertomaan, miten ideoiden toteuttaminen onnistui, ja keksitkö näiden lisäksi jotain ihan uutta. Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan MTKL:n tapahtumakalenterin kautta. Ilmoittautuminen kurssille aukeaa 5.8. klo 9.

Mielenterveyden keskusliitto viettää vuonna 2021 50-vuotisjuhlavuottaan ja julkaisee vuoden aikana 50 tarinaa mielenterveydestä.

Tutustu aiemmin julkaisuihin tarinoihin.

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.