Hyppää sisältöön

Masennus kuin ikisade? -verkkokurssille osallistujaryntäys

Samaan aikaan kun niin Mielenterveyden keskusliitto kuin moni muukin taho on peruuttanut tapahtumiaan ja koulutuksiaan varotoimena vallitsevaan koronatilanteeseen, verkkotoiminta kerää osallistujaennätyksiä.

Masennus kuin ikisade?- verkkokurssillemme ilmoittautui pelkästään viikonlopun aikana reilusti yli 400 osallistujaa lisää. Valtaosa nyt ilmoittautuneista pohtii masennusta omakohtaisesti, mutta mukana on myös läheisensä takia osallistuvia sekä ammattilaisia, jotka haluavat laajentaa näkökulmiaan kokemustiedolla. Ilmoittautumisia vauhditti myös Ilta-Sanomissa sunnuntaina ilmestynyt juttu kurssista.

Masennus kuin ikisade? -kurssin ovat suunnitelleet masennuksen itse sairastaneet ihmiset ja sen sisältöä on ollut tuottamassa jopa 150 eri ikäistä, masennuksen omakohtaisesti kokenutta ihmistä. Kurssi on itseopiskelukurssi, jonka tekstejä, videoita, podcasteja, testejä ja tehtäviä voi käydä läpi omaan tahtiinsa. Kurssiin kuuluu myös mahdollisuus osallistua vertaistuelliseen chatiin joka toinen viikko ja vaihtaa ajatuksia toisten kanssa.

Parhaillaan Mielenterveyden keskusliitossa suunnitellaan, kuinka voimme vahvistaa verkkotoimintaa vastaamaan koronatilanteen myötä kasvavaa sähköisten kohtaamisen paikkojen tarvetta nopealla aikataululla. Valtakunnallinen mielenterveysneuvontamme palvelee jo nyt joka arkipäivä puhelimitse klo 10–15 ja chatissä 12–18.

Lue lisää kurssista ja ilmoittaudu

Hae hakusanalla: Masennus kuin ikisade?

Mielenterveyden keskusliiton neuvonnan puhelimet ja chat

Lue Ilta-Sanomien juttu verkkokurssista

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.