Hyppää sisältöön

Mielenterveysmessujen seminaarit vetävät väkeä

Varmista paikkasi Mielenterveysmessujen ammattilaisseminaareissa! Ilmoittautuminen on alkanut vilkkaana, ja osa seminaareista on jo täyttynyt.

Mielenterveysmessujen 19.-20.11.2019 ammattilaisseminaarien ilmoittautuminen on alkanut todella vilkkaana. Seminaariohjelman kahdeksasta seminaarista jo puolet on täynnä. Kuhunkin seminaariin on paikkoja rajallinen määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mielenterveysmessujen seminaareissa Helsingin kulttuuritalolla pääset kuuntelemaan paitsi alan asiantuntijoita, myös aitoja arkielämän selviytyjiä. Esimerkiksi Näetkö, kuuletko minua? – lasista lapsuutta elävän nuoren kohtaaminen –seminaarissa keskustellaan siitä, miten vanhempien päihteidenkäyttö ja nuoruuden aikainen vaille jääminen heijastuu elämässä. Sairas salaisuus -seminaarissa pureudutaan taas lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön – sen syihin ja taustoihin.

Seminaarit antavat ajankohtaista tietoa mielenterveydestä varsinkin alan ammattihenkilöstölle. Tavoitteena on lisätä ammatillista pätevyyttä sekä antaa uusia eväitä työhön ja jaksamiseen.

Ilmoittautumisaikaa on 12.11. saakka. Jos haluat olla mukana, toimi pian! Tutustu koko ohjelmaan ja ilmoittaudu: www.mielenterveysmessut.fi

Mielenterveysmessuille sisäänpääsy on tänä vuonna maksutonta. Mielenterveysmessuilla on myös laaja näyttely sekä kaikille avoimia yleisöluentoja. Yleisöluentojen ohjelma täydentyy syksyn aikana.

Mielenterveyden keskusliiton järjestämät Mielenterveysmessut 19.-20.11.2019 ovat valtakunnallisen mielenterveysviikon (vko 47) päätapahtuma.

Tutustu Mielenterveysmessuihin

Tutustu messujen seminaariohjelmaan ja ilmoittaudu

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.