Hyppää sisältöön

Ilmainen sarjakuvatyöpaja nuorille

Maailmalla arvostettu, turkulainen sarjakuvapiirtäjä Max Sarin opettaa ilmaisessa työpajassa, miten voit ilmaista itseäsi sarjakuvan avulla. Tarvitset vain paperin ja kynän, sekä laitteen, jolla pääset verkkoon. Sinun ei tarvitse osata edes piirtää, riittää, jos olisit halukas oppimaan sarjakuvamaista tapaa ajatella maailmaa!

Työpajaan ilmoittautuminen on päättynyt.

Sarjakuvatyöpaja järjestetään torstaina 8. lokakuuta 2020 kello 15.-16.30 verkossa. Työpaja on sinulle, jos olet noin 18–30-vuotias ja kaipaat tekemistä arkeesi tai haluaisit harrastuksen.

Sarjakuvatyöpajassa Max Sarin opettaa sarjakuvan tekemisen pääperiaatteet, sarjakuvamaisen tavan ajatella maailmaa. Työpaja sopii hyvin sinulle, jos olet kiinnostunut sarjakuvasta tai piirtämisestä ilmaisun muotona.

  • Mitä? Ilmainen sarjakuvatyöpaja verkossa
  • Milloin? Torstaina 8. lokakuuta 2020 kello 15-16.30
  • Missä? Verkossa, Teams-alustalla, johon saat linkin
  • Mitä tarvitsen? Kynän, paperia ja toimivan verkkoyhteyden.
    Näet Maxin videoyhteyden avulla, sinä voit vain seurata ja halutessasi osallistua myös nimettömästi chattaillen!

Piirtäminen on ollut mulle keino ilmaista ja käsitellä tunteita, ja se on oikeasti auttanut mua paljon. Opetan nämä tekniikat työpajassa. Lähtökohtana on, että ei tarvitse osata piirtää, mä kerron siihenkin salaisuuden!

Turkulainen sarjakuvataitelija Max Sarin on kulkenut koko ikänsä kynä ja piirrustuslehtiö kädessä. Hän on saanut paljon voimaa piirtämisestä, ja oppinut käsittelemään tunteitaan piirtämällä. Työpajan tarkoituksena on antaa uusi tapa ajatella maailmaa ja käsitellä omia tunteitaan – sarjakuvan avulla.

Työpajaan ilmoittautuminen on päättynyt.

Tämän työpajan mahdollistaa meille Fortum.

 

 

Apua ja tukea mielen asioihin Valoa-chatista arkisin 12–18

Luottamuksellinen keskustelupaikka kaikille, jotka kaipaavat tukea mielen asioihin.
Klikkaa chattiin sivun oikeasta alareunasta.
Sinun ei tarvitse tietää valmiiksi sopivia sanoja, pelkkä tunne riittää.

www.valoachat.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.