Hyppää sisältöön

Verkkotapahtumia kevätkaudella 2021

Kevätkauden 2021 verkkotapahtumistamme julkaistaan kahden viikon verkkolukujärjestys joka toinen viikko. Löydät tältä sivulta uusimmat lukujärjestykset.

Toukokuun viimeisten viikkojen ohjelmassa on tarjolla myötätuntoa monin eri tavoin. Itsemyötätuntoa ja sisäistä puhetta käsitellään Toivo ammattilaisen työvälineenä-koulutuksessa, myös Vertaiset verkossa-tapaamisessa harjoitellaan itsemyötätunnon taitoa ja huippusuosituissa Myötätuntotuokioissa mietitään, kuinka höllätä hieman ja vaihtaa suorittamisesta sallivaan arkeen.

Kevään viimeisessä Hyvinvoinnin iltakoulussa pohditaan tunteita tilanteessa, jossa yksi perheenjäsenistä on sairastunut: Kuinka voi parisuhde ja perhe? Mitä tunteita kokee sairastunut, kumppani tai vanhempi? Entä kuinka selvitä vaikeista ajoista?

Minun kokemukseni – webinaari tarjoaa toukokuun lopulla aidon tarinan oikeasta elämästä ihmisen itsensä kertomana. Tällä kertaa puhutaan siitä, millaista on sairastua masennukseen ja kuinka voisi tukea työuupumuksen kanssa kamppailevaa. Entä miten löytää jälleen valoa ja toivoa?

Lisäksi käynnistyy aivan uusi kurssisarja mielenterveysyhdistysten ihmisille, joita sanojen maailman kiehtoo ja kirjoittaminen kutkuttelee: Luovan kirjoittamisen aamupäivät.

Kaikki kurssimme ja tapahtumamme ovat maksuttomia, mutta vaativat ennakkoilmoittautumisen.

Toukokuu verkossa: 17.5. – 31.5.

Keskiviikko 19.5.

 Torstai 20.5.

Maanantai 24.5.

Tiistai 25.5.

 

Keskiviikko 26.5.

 

Maanantai 31.5.

Verkkokurssit omaan tahtiin

Ohjatusti

Toivon työpaja

  • Kadoksissa olevia voimia ja toiveikkuutta etsiville ihmisille, jotka ovat pois työelämästä mielenterveydellisistä syistä, eläkkeellä tai kuntoutustuella
  • Alkaa 31.5.
  • Hae mukaan viimeistään 17.5. tästä

Itseopiskellen

Ehkä joskus vielä töihin

  • Ihmisille, jotka unelmoivat työelämästä ja kaipaavat keinoja ja tukea lähestyä unelmaansa. Käy omaan tahtiisi ja tule mukana koska tahansa!
  • Ilmoittaudu mukaan tästä

Masennus kuin ikisade?

Vastavirrasta myötävirtaan

  • Opiskelijoille, jotka haluavat uusia näkökulmia opiskeluun ja tukea jaksamiseen. Käy omaan tahtiisi ja tule mukaan koska tahansa!
  • Ilmoittaudu mukaan tästä

Valoa-chat

 

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.