Hyppää sisältöön

Materiaalipankki

Voit hakea materiaaleja tiedostotyypin, aihealueen tai hakusanan avulla.

Videot

Esittelyssä: Miksi musta tuntuu tältä? -verkkokurssi

Mitä, jos kaikki tuntuu aina samalta? Tai mikään ei tunnu miltään? Miten saada jostain kiinni? Miksi musta tuntuu tältä? – verkkokurssilla nuoret kertovat miten elämään sai otetta ja miten elämä lähti muuttumaan.

Katso
Videot

Esittelyssä: Opinnot kuin loputon pitäisi -verkkokurssi

Sen piti olla elämän parasta aikaa: uusia ystäviä, innostavia asioita, juhlia ja kekkereitä. Entäs jos opiskelut eivät suju, kuten kuvitteli?  Opinnot kuin loputon pitäisi -verkkokurssilla kuulet miten muut ovat päässeet eteenpäin silloin kun voimat ovat vähissä ja opiskelu jumittaa.

Katso
Videot

Esittelyssä: Trauma kuin menneisyyden mylly -verkkokurssi

Mistä trauman voi tunnistaa tai kuinka se vaikuttaa elämään? Trauma kuin menneisyyden mylly -verkkokurssilla trauman itse kokeneet ihmiset kertovat, miten trauma on vaikuttanut elämään, kuinka siitä on toipunut ja mikä auttoi jaksamaan.

Katso
Tehtävät

Hyvän mielen soittolistaus

Mitkä kappaleeet saavat sinut hyvälle tuulelle? Rytmi vie mukanaan ja mieli kirkastuu? Hyvän mielen soittalistaus -tehtävässä kirjaat talteen kaikki hyvän mielen kappaleet. Ja lista on valmis, kun sitä taas tarvitaan.

Lataa
Tehtävät

Hyvät ja huonot fiilikset

Millaisia tunteita ja tunnelmia viikkoosi mahtuu? Millaiset asiat tai tapahtumat herättävät sinussa tunteita? Hyvät ja huonot fiilikset – tehtävän avulla opit huomaamaan millaisia tunteita päivissäsi on ja millaiset asiat tunteita herättävät.

Lataa

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.