Hyppää sisältöön

Materiaalipankki

Voit hakea materiaaleja tiedostotyypin, aihealueen tai hakusanan avulla.

Videot

Esittelyssä: Miksi musta tuntuu tältä? -verkkokurssi

Mitä, jos kaikki tuntuu aina samalta? Tai mikään ei tunnu miltään? Miten saada jostain kiinni? Miksi musta tuntuu tältä? – verkkokurssilla nuoret kertovat miten elämään sai otetta ja miten elämä lähti muuttumaan.

Katso
Videot

Esittelyssä: Opinnot kuin loputon pitäisi -verkkokurssi

Sen piti olla elämän parasta aikaa: uusia ystäviä, innostavia asioita, juhlia ja kekkereitä. Entäs jos opiskelut eivät suju, kuten kuvitteli?  Opinnot kuin loputon pitäisi -verkkokurssilla kuulet miten muut ovat päässeet eteenpäin silloin kun voimat ovat vähissä ja opiskelu jumittaa.

Katso
Videot

Esittelyssä: Trauma kuin menneisyyden mylly -verkkokurssi

Mistä trauman voi tunnistaa tai kuinka se vaikuttaa elämään? Trauma kuin menneisyyden mylly -verkkokurssilla trauman itse kokeneet ihmiset kertovat, miten trauma on vaikuttanut elämään, kuinka siitä on toipunut ja mikä auttoi jaksamaan.

Katso
Oppaat

Hevari person-centred resource coaching

Hevari is a group work method designed for professionals in the social and educational sectors.

It aims to support participants in finding their own identity, strengthening their social skills and helping them to live a life that looks like themselves.

Avaa
Oppaat

Hevari personcentrerad resurscoachning

Hevari är ett gruppbaserat verktyg som skapats för professionella inom den sociala sektorn och utbildningssektorn.

Syftet är att stötta deltagarna i sökandet efter en egen identitet, stärka deras sociala kompetens och hjälpa dem våga vara sig själva

Avaa
Oppaat

Hevari: Nuorten ryhmävalmennus: Ohjaajan opas

Opas 18-29-vuotiaiden nuorten ryhmien ohjaamiseen. Tavoitteena tukea oman identiteetin löytymisessä, sosiaalisten taitojen vahvistumisessa ja oman näköisen elämän toteutumisessa.

Oppaan on tuottanut Mielenterveyden keskusliiton ja ASPA-säätiön Omat Avaimet – projekti.

Avaa

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.