Hyppää sisältöön

Materiaalipankki

Voit hakea materiaaleja tiedostotyypin, aihealueen tai hakusanan avulla.

Tehtävät

Hyvän mielen soittolistaus

Mitkä kappaleeet saavat sinut hyvälle tuulelle? Rytmi vie mukanaan ja mieli kirkastuu? Hyvän mielen soittalistaus -tehtävässä kirjaat talteen kaikki hyvän mielen kappaleet. Ja lista on valmis, kun sitä taas tarvitaan.

Lataa
Tehtävät

Hyvät ja huonot fiilikset

Millaisia tunteita ja tunnelmia viikkoosi mahtuu? Millaiset asiat tai tapahtumat herättävät sinussa tunteita? Hyvät ja huonot fiilikset – tehtävän avulla opit huomaamaan millaisia tunteita päivissäsi on ja millaiset asiat tunteita herättävät.

Lataa
Tehtävät

Katkaise kehä

Ajatukset, tunteet ja toiminta vaikuttavat kaikki toisiinsa. Tunnistatko, miten kehäsi pyörii ja voitko vaikuttaa siihen?

Lataa
Tehtävät

Kevyitä kokeiluja

Mitä pientä, uutta asiaa voisit ja jaksaisit kokeilla jo huomenna? Entä myöhemmin tällä viikolla? Kevyitä kokeiluja -harjoitus auttaa mietinnässä.

 

Lataa

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.