Hyppää sisältöön

Materiaalipankki

Voit hakea materiaaleja tiedostotyypin, aihealueen tai hakusanan avulla.

Tehtävät

Hyvän mielen soittolistaus

Mitkä kappaleeet saavat sinut hyvälle tuulelle? Rytmi vie mukanaan ja mieli kirkastuu? Hyvän mielen soittalistaus -tehtävässä kirjaat talteen kaikki hyvän mielen kappaleet. Ja lista on valmis, kun sitä taas tarvitaan.

Lataa
Tehtävät

Hyvät ja huonot fiilikset

Millaisia tunteita ja tunnelmia viikkoosi mahtuu? Millaiset asiat tai tapahtumat herättävät sinussa tunteita? Hyvät ja huonot fiilikset – tehtävän avulla opit huomaamaan millaisia tunteita päivissäsi on ja millaiset asiat tunteita herättävät.

Lataa
Tiedosto

Ilmiömenetelmä: Ilmiökortit, tulostettavat

Ilmiökortit on kehitetty nuorisoalan ammattilaisten ja nuorten kanssa puheeksi oton avuksi. Korttipakassa on eri 40 ilmiötä, jotka ovat korteissa teksti ja kuvamuodossa.

Tulostettava korttipakka.

 

Lataa

Ilmiömenetelmä: Phenomenon cards

Phenomenon cards are made to support discussion and to bring up different topics. They include 40 different phenomenons.

These cards are developed together with youth work professionals and young people.

Lataa
Tehtävät

Katkaise kehä

Ajatukset, tunteet ja toiminta vaikuttavat kaikki toisiinsa. Tunnistatko, miten kehäsi pyörii ja voitko vaikuttaa siihen?

Lataa

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.