Hyppää sisältöön

Kulttuuriliiteristä raikaa "bluussi"

Taiteilija Martti Innasesta inspiraationsa saaneen podcast-sarjan kolmas jakso on eetterissä. Kukunorin toiminnanjohtaja Markus Raivio ja Mielenterveyden keskusliiton kulttuurituottaja Nina Tuittu vieraineen johdattelevat kuulijat jälleen uuden teoksen äärelle.

Kulttuuriliiterin ovet ovat jälleen auki! Podcast-sarjan kolmannessa jaksossa soi Suokamelin laulu. Taiteilija Martti Innasen hengessä keskustellaan muun muassa huumorin rajoista, teatteriklovneriasta ja pakko-oireista sekä kuullaan sikarilaatikkokitaralla soitettua suobluesia.

Markus Raivion ja Nina Tuitun kanssa podcast-jaksossa keskustelemassa ovat taiteilija Kari Tykkyläinen alias Tykylevits Siuruan kansantasavallasta sekä teatteriklovnerian parissa toimiva esiintyvä taiteilija Roosa Hannikainen.

Innasen (1931-2014) syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 90 vuotta. Innanen tunnettiin armottomana humoristina, aikansa luovana kriitikkona, riemastuttavana tai raivostuttavana, mielikuvituksellisena naivistisena kuvataiteilijana, muusikkona sekä viihdetaiteilijana.

Koska tänä vuonna juhlitaan myös Mielenterveyden keskusliiton 50-vuotista historiaa, on hyvä aika nauttia kulttuuri- ja taide-elämyksiä Innasen hengessä. 

Kuuntele Kulttuuriliiterin kolmas jakso:

Spotify

Google Podcasts

Anchor

 

Podcast on radio-ohjelman kaltainen verkkoon tallennettu äänilähetys. Kulttuuriliiteri on ilmaiseksi kuunneltavissa, eikä sen kuuntelua varten tarvitse ladata erikseen sovelluksia tai rekisteröityä sovellusten käyttäjäksi.

Mielenterveyden keskusliitto viettää vuonna 2021 50-vuotisjuhlavuottaan ja julkaisee vuoden aikana 50 tarinaa mielenterveydestä. Uusi tarina julkaistaan aina maanantaisin. Kukunorin, Taiteen edistämiskeskuksen ja Suomen Gallupin Säätiön kanssa tehdyt Kulttuuriliiteri-podcastit kuuluvat juhlavuoden tarinakokonaisuuteen.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.