Hyppää sisältöön

Mies ei tarvitse tukea?

It-maailman tiukkatahtiset päivät ja hype sekä tasapainoilu kotiarjen kanssa vaihtuvat Esko Pylsyn elämässä jaksamattomuuteen ja täydelliseen pysähtymiseen. Sängystä ei jaksanut enää nousta masennuksen takia, eikä töihin pystynyt. Ajatuksissa tikitti samaan aikaan se, että ”eiväthän miehet voi näyttää heikkoutta”. Avun hakeminen tuntui vaikealta.

Esko palasi työelämään vaiheittain. Osallistuminen Mielenterveyden keskusliiton verkkokurssille johti lopulta työhön digiasiantuntijana. Millaista on ollut työhön paluu pitkän tauon jälkeen? Muuttuiko arvomaailma? Voiko tuen vastaanottamistakin opetella?

Katso Eskon ajatuksia työhön paluusta:

https://youtu.be/Ef7G236oAtA

Esko on ollut suunnittelemassa ja tuottamassa Mielenterveyden keskusliiton uusinta verkkokurssia ”Ehkä joskus vielä töihin”, joka aukesi 10.3. Kurssi on kuitenkin ikivihreä ja mukaan voi ilmoittautua koska tahansa.

”Ehkä joskus vielä töihin” – lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.