Hyppää sisältöön

Musiikki antaa voimia arkeen – kokosimme soittolistan

Kysely toivoa tuovista ja voimaa antavista musiikkikappaleista Facebookissa ja Instagramissa osoitti musiikin voiman puhutella ja koskettaa. Löydät vastauksena saadut yli sata kappaletta Mielenterveyden keskusliiton uudelta Voimabiisejä vaikeisiin hetkiin -soittolistalta Spotifysta.

Musiikki on voimakas ilmaisun väline. Se herättää tunteita, antaa voimaa ja saattaa liikuttaa. Toisinaan joku kappale saattaa tuntua siltä kuin se kertoisi omasta elämästä.

Kysyimme Mielenterveyden keskusliiton Facebookissa ja Instagramissa, mitkä biisit ovat auttaneet jaksamaan vaikeina aikoina ja onko jonkun kappaleen sanoitukset antaneet toivoa. Saaduista vastauksista kokosimme yli sadan biisin Spotify-soittolistan Voimabiisejä vaikeisiin hetkiin, joka on nyt kaikkien kuunneltavissa. Ota lista kuunteluun. Kenties löydät sieltä itsellesi myös uusia voimabiisejä!

 

Mielenterveyden keskusliitto viettää vuonna 2021 50-vuotisjuhlavuottaan ja julkaisee vuoden aikana 50 tarinaa mielenterveydestä. Katso aiemmin julkaistut tarinat täältä.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.