Hyppää sisältöön

Osallistu juhlavuoden kakkuhaasteeseen

Mielenterveyden keskusliitto juhlistaa 50v päiväänsä 6.6.2021 liiton Kesägaalassa verkossa. Juhlaan on koottu mukavaa ohjelmaa yhteistyössä niin julkisuuden henkilöiden kuin yhdistysten väen kanssa. Mielestämme tätä kesän juhlaa kannattaa juhlistaa myös kakuilla.

Leivo nyt oma juhlakakku

Hei kaikki jauhopeukalot! Tervetuloa leipomaan kesäjuhlakakku – ihan vain siitä ilosta, että on kesä ja juhlan aika. Voitte leipoa kakun yhdessä tai kukin tahollaan. Kakku voi olla makea tai suolainen tai innokkaimmat tekevät molemmat versiot.

Teema tulee suoraan liiton logosta: Human Touch eli inhimillinen kosketus. Logomme muodostuu tuhansista yksilöllisistä sormenjäljistä, joista yhdessä syntyy lämpöä, yhteisöllisyyttä, välittämistä ja vaikuttamista. Sopii hyvin kaikille jauhopeukaloille!

Tämä ei ole kilpailu, vaan hauska tempaus, mihin haastamme mukaan kaikki innokkaat kakkujen tekijät ja syöjätkin. Haasteen teille lähettää liiton toiminnanjohtaja Olavi Sydänmaanlakka, joka itsekin valmistaa juhlakakun liiton Kesägaalaa varten. Olavin kakun tekoa voimme seurata verkossa.

Kakkuohjeita ja vinkkejä löytyy ainakin netistä, mutta tässä meidän vinkit täytekakkupohjan ja voileipäkakun perusohjeisiin.

Tutustu kakkuohjeisiin

Jaa kakkukuvasi somessa

Myös te kaikki kakuntekijät voitte jakaa kakkupuuhianne jakamalla kuvia tuotoksistanne somessa. Muista käyttää hashtagia #kakkuhaaste50v. Julkaisemme kuvia Kesägaalan aikana ja sen jälkeen liiton sivuilla sekä somekanavissa.  Jakakaa kuvia kakuista, niiden valmistamisesta yksin tai yhdessä ja kaikista mukavista tunnelmista kakunteon melskeessä.

Kakut voivat näyttää juuri siltä, mitä tekijät niillä haluavat ilmaista: kesä, erilaiset tunteenkirjot, taiteelliset näkemykset, tekninen osaaminen, ihan mitä vaan. Palkintoja ei jaeta, kun ei päästä yhdessä kakkuja maistamaan, mutta lähettämänne kuvat kertokoon siitä, miten kakulla halutaan juhlistaa kesää ja 50-vuotiasta liittoa.

Jaa oma kakkukuvasi Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä hashtagilla #kakkuhaaste50v!

Voit selailla kakkukuvia somessa hakusanalla #kakkuhaaste50v

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.