Hyppää sisältöön

Sinussa on kaikki -kurssilta uusia taitoja esiintymiseen

Sinussa on kaikki -esiintymiskurssilla opetellaan läsnäolon ja vuorovaikutuksen liittyviä asioita sekä harjoitellaan esiintymisen taitoja jokaisen omista lähtökohdista. Kurssiohjaajana toimii Pola Ivankana tunnettu esiintymiskouluttaja Mika Tepsa

Jännittääkö esiintyminen? Miten saisit sitä voimaa ja rohkeutta, joka sinulle kuuluu omassa ilmaisussasi? Mitä kaikkea sinussa jo on valmiiksi kehittääksesi esiintymistaitojasi? Millaisia työkaluja tai tapoja voit käyttää vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa?

Sinussa on kaikki -esiintymiskurssilla pääset harjoittelemaan uusia taitoja. Kurssin aikana tutkitaan läsnäoloon ja vuorovaikutukseen liittyviä konkreettisia asioita. Harjoitellaan yksilöinä sekä ryhmässä esiintymisen taitoja osallistujien omista lähtökohdista. Teemoina kulkevat rohkeus, voimaantuminen, hyväksyntä ja oma ilmaisu.

Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla rohkea esiintyjä, mukaan voi tulla myös vain viihtymään – luvassa on samaan aikaan niin viihdyttävä kuin opettava työpaja. Kurssin ohjaa esiintymiskouluttaja Mika Tepsa, jonka alter egon Pola Ivankan glamourissa puuhkat ovat kietoutuneet hyvin sekaisin myös arjen kohtaamisiin.

Verkkokurssi toteutetaan Zoom-alustalla.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 24.4.2022 mennessä

Tulosta kurssiesite

Mika Tepsa

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.