Hyppää sisältöön

Syty liikkeelle -jatkokampanja ja loppuvuoden liikuntatapahtumat

Syty liikkeelle -jatkohaaste haastaa mielenterveysyhdistykset ja yhdistysten jäsenet liikkumaan monipuolisesti sekä kirjaamaan päivittäiset liikuntaminuutit ylös. Kampanja-aika on neljä viikkoa 16.11.–13.12.2020.

Lähde mukaan liikkumaan

Marraskuun Syty liikkeelle -haaste on jatkoa alkusyksyn ryhmäliikunnan haasteelle. Ota haaste vastaan ja lähde mukaan liikkumaan. Jo lyhytkin liikuntatuokio piristää ja antaa energiaa päivän touhuihin. Liikunta parantaa myös unen laatua.

Kampanja alkaa 16.11. ja  päättyy 13.12.2020.

Kerää liikuntaminuutteja

Haasteeseen voit osallistua kirjaamalla ylös kaikki päivän liikuntatuokiot ja niiden keston (minuutit). Liikuntaminuutteihin lasketaan mukaan kaikki yli viiden minuutin pituiset liikuntatuokiot mukaan lukien hyötyliikunta, kuten työ- tai asiointimatkat. Kirjaa liikkumiskorttiin se minuuttimäärä, jonka olet päivän
aikana liikkunut.

Oman liikkumiskortin löydät 12.11. ilmestyvän Revanssi-lehden välistä.

Lähde liikkeelle! Liikunta piristää tehokkaasti mielialaa.

Palauta liikkumiskortti 17.12. mennessä ja osallistu arvontaan

Kortin palauttaneiden kesken arvotaan liikkumiseen innostavia palkintoja. Palkitsemme myös yhdistyksen, jonka jäsenet ovat palauttaneet eniten kortteja suhteutettuna yhdistyksen jäsenmäärän. Palkinnot toimitetaan voittajille postitse kampanjan päätyttyä.

Kampanjamateriaalit

Liikkumiskortin ohjeet
Poimi liikkumiskortti Revanssi-lehden välistä tai tulosta tästä

Seuraa kampanjaa somessa

Seuraa myös muita sosiaalisen median kanaviamme tai julkaise oma liikkumiskuvasi tunnisteella #sytyliikkeelle.

Muita liikkumisen tapahtumia

Marraskuussa on liikunnasta tarjolla paljon verkkotapahtumia mm. webinaari aiheesta 25.11. Liikuntatoiminta mielenterveysyhdistyksessä sekä 26.11. Liikkumisen ja luovuuden iloa -verkkotapahtuma.

Selaile tapahtumakalenterin liikuntatapahtumia hakusanoilla: liikunta, liikkuminen

Kysy liikunnasta:
Kati Rantonen, 046 920 6427, kati.rantonen@mtkl.fi.

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.